13 / 10 / 2024

İstinyePark'da park sorun oldu!

İstinyePark'da park sorun oldu!

Megankentin en büyük iş merkezi olan Maslak'ta, servis araçlarının park sorunu komşu mahallede kriz yarattı. Holding çalışanlarını taşıyan servis şoförleri ile İstinyePark'ın ziyaretçileri araçlarını, Pınar Mahallesi'ne park ediyor...




Holding çalışanlarını taşıyan servis şoförleri ile İstinyePark'ın ziyaretçileri araçlarını, Pınar Mahallesi'ne park ediyor. Ortalama 500 ila bin aracı bırakıldığı mahalle tepkili. Muhtar Ayhan Yılmaz, Valilik, Köşk, Büyükşehir, Emniyet, Sarıyer Belediyesi, Trafik Bölge Müdürlüğü dahil her yere dilekçe yazmış ancak 2 yıl sonuç yok.

İLLA BİRİLERİ Mİ ÖLMELİ
Yılmaz, tepkisini şöyle anlatıyor: Yazmadığım kurum kalmadı, sonuç yok. Kimse merak edip de gelmedi. Her gün bine yakın servis aracı park halinde bekliyor. Sabah gelip akşam gidiyorlar. Mahalleyi rahatsız ediyorlar, kadınlarımız sözlü tacizlere maruz kalıyor. İlla birinin ölmesi mi gerekiyor İstinye Park'ın üst tarafında bulunan yolumuz da buraya kurban gitti. Tek şeride düştü. Mahalleye girecek vatandaşlarımız etrafı dolanmak zorunda kalıyor. Bir de haftaiçi şarkıcı ve sanatçıların şöförleri arabalarını bizim cadde ve sokaklara park ediyorlar. Hafta sonu ise burada iğne atsan yere düşmüyor.

Akşam/Ercan ÖZTÜRK

 


Geri Dön