30 / 04 / 2024

İtower Bomonti fiyatlarında son durum! 265 bin dolar!

İtower Bomonti fiyatlarında son durum! 265 bin dolar!

İtower Bomonti projesinde güncel ofis fiyatları 265 bin dolardan başlıyor. Proje Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) ve Fer Yapı tarafından gerçekleştiriliyor. 213 ofisten meydana gelen İtower projesi İstanbul 'un merkezi şžişli Bomonti 'de yükseli



şžişli Bomonti 'de inşa edilen İtower projesinde ofislerin metrekare birim fiyatları 4 bin dolar ile 5 bin dolar arasında değişiyor. Ofis fiyatları 265 bin dolardan başlıyor. Müşteriler ofis fiyatının yüzde 75 'ine kredi kullanabiliyor. Peşinat olarak yüzde 5 'lik bölüm ödeniyor. Ofis fiyatının yüzde 10 'u 2011 yılı sonunda, yüzde 10 'u ise 2012 yılı sonunda ödeniyor. Peşinatlar 13 bin 250 dolardan, ara ödeme miktarları ise 26 bin 500 dolardan başlıyor.

Müşteriler konut bedelinin tümünü peşin de ödeseler, banka kredisiyle ödeseler yüzde 6 indirimden faydalanabiliyorlar. Ancak firma vadeli ödemelerde indirim yapılmıyor. Firma kendi bünyesinde yüzde 25 peşinatla 24 aya kadar taksit uyguluyor.
İtower projesinin yapımı Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) ve Fer Yapı tarafından üstlenildi. İnşaatına başlanan İtowers 'ta teslimler 2012 yılının Aralık ayında gerçekleşecek.

İtower projesinde toplam 213 adet ofis bulunuyor. İtower projesinde ofisler modüler sistemle birleştirilebiliyor. İtower projesinde ofislerin metrekare birim fiyatları 4 bin dolar ile 5 bin dolar arasında değişiyor.

Her katta 8 ofisin bulunduğu İtower projesinde 10 'uncu katta spor alanları, 20 'nci katta hobi salonları yer alıyor. İtower 'da bunların yanında 7 dükkan da mevcut. 29 katlı İtower projesinde 14 'üncü kattan itibaren Haliç manzarası, 20 'nci kattan itibaren boğaz manzarası görenleri büyüleyecek.

İtower 'da ofislerin alanları 60 ile 800 metrekare arasında farklılık gösteriyor. Tago Mimarlık 'ın tasarladığı Itower 'da concierge hizmetleri, iTower çalışanlarına özel restoran, cafe, terzi, eczane, kuaför, lostra, hobi salonu, arşiv odaları, kat bahçeleri, lobi ve danışma, IT hizmetleri, otopark ve vale parking, back Office, copy center, ortak toplantı salonları, banka ATM 'leri, VİP lounge, özel yemek salonları, donanımlı güvenlik ve spor merkezi bulunuyor.


http://www.itowerbomonti.com/

444 9 337  


Nagihan Arat/Emlakkulisi.com

Geri Dön