27 / 04 / 2024

İzmirli emlakçılar yetki belgelerine kavuştu!

İzmirli emlakçılar yetki belgelerine kavuştu!

İzmirli emlakçılar İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği tarafından düzenlenen sınavlar ile yetki belgelerine kavuştu. 



İzmir Seferihisar ve Güzelbahçe’deki emlakçılar belgelerine kavuştu. Milliyet'te yer alan habere göre; kentte faaliyet gösteren emlakçılar  İzmir  Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği tarafından yapılan sınavla yetki belgelerini aldı. Konuyla ilgili açıklama yapan İESOB Başkanı Zekeriya Mutlu, “Her işin ehli tarafından yapılması, mesleki tecrübe ve bilgiyi birleştiren esnaf sanatkarlar tarafından icra edilmesi en doğrusu. Bu şekilde hem tüketiciye güvenli ve kaliteli hizmetler sunulacak, hem de mesleklerin çıtası yükselecektir” dedi.

İzmirli emlakçılar yetki belgelerine kavuştu!

Sınavları Denizli, Aydın, Manisa gibi diğer kentlerde de yaptıklarını söyleyen Multu, “Sınavlara kayıt olup katılmak isteyen emlakçılar, İESOB Usta Belgelendirme Ofisi’ne ait 0 (232) 482 11 65 numaralı telefondan ayrıntılı bilgi edinebilir” dedi. Seferihisar Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Rüştü Çelikgil ile Güzelbahçe Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Osman Afacan da, MYK sınavlarına devam edeceklerini dile getirdi.


Emlakçılar eğitim belgelerini TTBS sistemine yüklemeli!


Geri Dön