05 / 05 / 2024

Japon yeni dibe vurdu! 24 yıl sonra bir ilk! Doların gücü piyasaları sallıyor

Japon yeni dibe vurdu! 24 yıl sonra bir ilk! Doların gücü piyasaları sallıyor

Piyasalarda son dakika gelişmeleri yaşanmaya devam ediyor. Japon yeni dolar karşısında dibe vurdu. 24 yıl aradan sonra Japon yeni en büyük kaybını yaşadı.



DEĞİŞKENLİK YÜKSELİYOR

Kabine Baş Sekreteri Matsuno Hirokazu, piyasa eğilimlerinin dikkatle takip ettiklerini belirterek  "Döviz kurlarının, ekonomi esaslarıyla doğru orantılı şekilde istikrarlı duruşu önemli" ifadelerine yer verdi.

Ani dalgalanmaların arzu edilmediğini belirten Matsuno, "Değişkenlik artıyor ve hükümet, piyasa gelişmelerini yüksek aciliyetle ve yakından takip ediyor." ifadelerini kullandı.

Güçsüz Japon Yeni, "iki ucu keskin bir kılıç" olarak tanımlanıyor. Zira Japon ihracatçılara, denizaşırı karlarını artırmasında yardımcı olurken, enerji ve hammadde ithalat maliyetlerini ise yükseltmeye devam ediyor.

Euro dolara karşı direniyor! Elinde 1 euro bile olanlar hemen bakın! İlk bakan kazanır

Euro dolar karşısında resmen kül oldu! Kıyıda köşede eurosu olanlar kırmızı alarm

1 sterlini bile olanlar hemen bakın! Sterlin düşüyor mu? 

Euro sterlin karşısında değer kazandı! Euro önümüzdeki hafta böyle olacak! Çabuk bakın

Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön