21 / 05 / 2024

Kabine toplantısı ne zaman? Masada hangi kararlar var?

Kabine toplantısı ne zaman? Masada hangi kararlar var?

Kabine toplantısının ne zaman yapılacağı araştırılıyor. Seçim vaadi olarak verilen öğrencilere vergisiz telefon, ev kadınlarına emeklilik, taşerona kadro gibi konu başlıklarının toplantıda gündeme gelmesi bekleniyor. Peki, Kabine Toplantısı ne zaman? İşte detaylar...



Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, son kabine toplantısında şu ifadeleri kullanmıştı:

"Bölgede ürettiğimiz konut sayısı 143 bini köy evi olmak üzere, toplam 650 bin adettir. Şu ana kadar inşa süreci başlayan konut, köy evi ve ahır sayısı 180 bin adede ulaştı. Evleri yıkılan insanların çok büyük bir bölümünün gelecek bayramı yeni konutlarında karşılamasını amaçlıyoruz. Hep söylediğimiz gibi, giden canlarımızı geri getiremeyiz. Fakat maddi kayıplarımızı telafi edecek olanağa ve kudrete sahibiz. Tarih boyunca nice badireler atlatmış ve aynı zamanda nice zorluklara göğüs germiş bir millet olarak, Allah'ın izniyle ‘yüzyılın felaketi’nin de üstesinden gelmeyi başaracağız. Altyapısı ve üstyapısı ile beraber illerimizi eskisinden daha güvenli, daha canlı, daha dayanıklı duruma getirene kadar durmadan, dinlenmeden çalışacağız."

Kabine toplantısı ne zaman? Masada hangi kararlar var?

"Başkaları ne yaparsa yapsın. Bizim ana gündem maddemiz deprem bölgesidir. Deprem mağduru vatandaşların problemlerini çözmektir. Son Adıyaman ziyaretimizde insanların yolumuzu keserek açtığı o pankartı asla unutmadık ve unutmayacağız. Depremzede vatandaşlarımızı iyilik etmeden başa kakan namertlere muhtaç eylemeyeceğiz. Seçimlerde milletten yediği tokadın acısını depremzede vatandaşlardan çıkaran faşist zihniyete karşın, oylarının rengine ve siyasi tercihlerine bakmadan deprem bölgesinde ikamet eden herkesi kucaklamaya devam edeceğiz."

AK Parti düğmeye bastı! İstanbul’dan Anadolu’ya göç için harekete geçildi! Büyükşehirlerde yaşayanlar dikkat!

Altında yükseliş sürüyor! İşte 23 Temmuz 2023 altın fiyatları...

Hafta sonu dolar, euro ve sterlin ne kadar oldu? Son dakika döviz fiyatları!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön