13 / 05 / 2024

Kaçak maç yayını izleyenlere şoke eden haber! Öyle bir yaptırım geliyor ki!

Kaçak maç yayını izleyenlere şoke eden haber! Öyle bir yaptırım geliyor ki!

Kaçak maç yayınlarının önüne geçmek için yapılan çalışmalara hız verildi. Çok sayıda kişinin özellikle derbi maçlarını kaçak olarak izlediğinden yola çıkan Digitürk ve spor kulüpleri harekete geçti.



TFF’YE  VERİLEN ERİŞİM ENGELİ YETKİSİ DE YETERLİ OLMADI

Fotospor Gazetesi’nin haberine göre, korsan maç yayını, Türkiye’de spor yayıncılarının en büyük problemleri arasında bulunmaya devam ediyor. Pek çok taraftar, gerek fiyatlar gerekse yayıncıların tutumları nedeniyle maç yayınlarını kaçak olarak takip ediyor. Bunun için geçtiğimiz yıllarda Türkiye Futbol Federasyonu’na erişim engelleme yetkisi verilmiş ve böylece daha sıkı bir trafikle erişim engellemeleri yapılmıştı.

Kaçak maç yayını izleyenlere şoke eden haber! Öyle bir yaptırım geliyor ki!

Ancak bu  hamle de tek başına sorunu çözmeye yetmedi. Korsan yayın engellemelerini bir kademe ileri taşımak isteyen yetkililerin, bu şekilde maç izleyenlere yönelik operasyon hazırlığı içinde bulunduğu öğrenildi. Korsan maç izleyen 1.000 haneye uyarı amaçlı operasyon düzenlenecek.

KAÇAK MAÇ İZLEYENİN EVİNE BASKIN YAPILACAK

Kurumların ortak çalışması sonucu yaklaşık olarak bin haneye uyarı baskını gerçekleştirilecek. Bu sırada izleyicilere, büyük bir soruşturmanın parçası olabilecekleri şeklinde uyarılar da yapılacak.

Alınan bilgiye göre, devam eden soruşturma çerçevesinde kaçak maç yayını izleyenlere yönelik devasa bir veri tabanı oluşturuldu.  Yayınlanan maçları kaçak yollarla izleyenleri uyarmak amacıyla evlere gidecek olan polis ekipleri,  bu şekilde izleyenleri büyük bir ceza ile karşılaşabilecekleri konusunda bilgilendirecek.

Denizbank’tan düşük faizli kredi fırsatı! Başvuran herkese çıkıyor!

AFAD 70 yeni eleman alacak! Aylık maaş 11.578 TL!

İş Bankası’ndan görülmemiş kampanya! 10 bin TL kredi çekene doğalgaz desteği ve Blu TV üyeliği hediye!

Kışlık kaban alamayanları sevindirecek haber! Sektörden müjde geldi!


Geri Dön