15 / 05 / 2024

Kâmil Ömer Bozer kimdir? Ne iş yapıyor?

Kâmil Ömer Bozer kimdir? Ne iş yapıyor?

Arçelik A.Ş. Yönetim Kurulu’nda bağımsız üye olarak görev yapan Kâmil Ömer Bozer kimdir?  Ömer Bozer ne iş yapıyor? İşte ayrıntılar...



Sonrasında Kâmil Ömer Bozer, Coca-Cola İçecek, Anadolu Efes, Adel Kalemcilik, Anadolu Isuzu, Anadolu Etap, Kamil Yazıcı Yönetim Danışmanlık, CarrefourSA ve Boyner Holding gibi şirketlerde Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi ve Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev aldı. Şu anda, Boyner Holding Yönetim Kurulu Üyesi, Tüpraş ve Dardanel'de Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev yapmaktadır.

Kâmil Ömer Bozer kimdir? Ne iş yapıyor?

Kâmil Ömer Bozer, son beş yılda Arçelik A.Ş. veya bağlı ortaklıklarında herhangi bir görev almamıştır. Ayrıca Arçelik A.Ş.'nin üst düzey yöneticileriyle herhangi bir ilişkisi yoktur. Arçelik A.Ş. sermayesinde doğrudan veya dolaylı olarak yüzde 5'in üzerinde bir paya sahip değildir ve şirkette çalışan temsilciliği veya ticari ilişkisi bulunmamaktadır.

Kâmil Ömer Bozer, 19 Mart 2018 tarihinde yapılan Olağan Genel Kurul Toplantısı'nda Arçelik A.Ş. Yönetim Kurulu'na bağımsız üye olarak seçildi ve o tarihten beri kesintisiz olarak bu görevini sürdürmektedir.

Fatma Dilek Yardım kimdir?
Seval Kor kimdir? Seval Kor ne iş yapıyor?
Nevgül Bilsel Safkan kimdir? Nevgül Bilsel Safkan evli mi?
Max Speur kimdir, ne iş yapar?
Özlem Kalkan kim? Özlem Kalkan kaç yaşında?
Gökhan Eyigün kimdir? Gökhan Eyigün ne iş yapıyor?

Geri Dön