23 / 07 / 2024

Kart sahiplerine müjde! 100 liraya kadar bonus veriliyor

Kart sahiplerine müjde! 100 liraya kadar bonus veriliyor

Bonus kullanıcılarını memnun edecek bir kampanya geldi. Buna göre N11'de 100 TL geçerli bonus kullanma imkanı olacak. 




Kampanyaya Katılım ve Koşullar Neler?
Kampanyaya katılarak www.n11.com ve n11 mobil uygulamasından ödemesini GarantiPay ile tamamlayanlara ise 750 TL – 1.249,99 TL arası alışverişlerde 75 TL, 1.250 TL ve üzeri alışverişlerde 125 TL n11 bonus yüklenecek.

Kampanyaya BonusFlaş ile katılmak için Hemen Katıl butonu tıklanmalı veya SMS ile katılmak için “N11AGUSTOS” yazarak 3340’a SMS gönderilmesi gerekiyor. İlk alışverişten önce katılım yapılması gerekmekte.

Kampanyaya katılım için gönderilen SMS Türk Telekom aboneleri için KDV ve ÖİV dahil 1 TL'dir. Turkcell aboneleri için KDV ve ÖİV dahil 1 TL, Vodafone aboneleri için KDV ve ÖİV dahil 0,48 TL olarak ücretlendirilmekte. Geri Dönüş SMS’leri Garanti BBVA Bankası tarafından karşılanıyor.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön