12 / 05 / 2024

Kayaşehir Anacadde dükkanları! 8 Haziran!

Kayaşehir Anacadde dükkanları! 8 Haziran!

Firma: Makro & Akyapı Ortak Girişimi

Proje: Seyran Şehir Anacadde

Seyran Şehir Kayaşehir Anacadde dükkanları açık artırma usulüyle 8 Haziran 2014 tarihinde satışa çıkıyor. Açık artırmaya katılmak için son başvuru tarihi 6 Haziran Cuma günü...



Makro ve Akyapı Ortaklığı tarafından hayata geçirilen Seyran Şehir projesinde yer alan 63 adet dükkan Kayaşehir Anacadde dükkanları olarak adlandırılıyor. 


Kayaşehir Anacadde dükkanları 42 metrekare ile 1.350 metrekare arasında alan büyüklüğüne sahip. 



Cadde girişli 63 dükkan için son başvurular 6 Haziran 2014 tarihine kadar kabul ediliyor. 



Kayaşehir Anacadde dükkanları 270 bin liradan satışa sunuluyor. 


Seyran Şehir projesinde yer alan Anacadde Kayaşehir dükkanları 8 Haziran 2014 Pazar günü açık artırma usulüyle satışa çıkıyor. 



Kayaşehir Anacadde dükkanları ödeme planı kapsamında peşin alımlara ya da banka kredisi kullanılarak yapılan ödemelere yüzde 6 oranında indirim uygulanıyor. Ödemeler yüzde 60 peşin olarak ya da banka kredisi kullanılarak yapıldığı zaman ise kalan bakiye 4 eşit senetle yapılabiliyor. 


Anacadde Kayaşehir ulaşım!


Anacadde Kayaşehir, Başakşehir ilçesi, Kayaşehir mahallesinde Emlak Konut GYO mülkiyetinde bulunan 23 bin 170 metrekare arazi üzerinde inşa ediliyor. Proje, Olimpiyat Stadı ve metro istasyonuna 3 dakika, Şehir Hastanesi’ne 2 dakika ve Atatürk Havalimanı’na ise 15 dakika mesafede bulunuyor.



Kayaşehir Anacadde iletişim:


Telefon: 444 61 71

Web: www.anacadde.com.tr

Belemir ÖKSÜZ/Emlakkulisi.com 


projeye sor



Geri Dön