01 / 09 / 2024

Kiler, 165. şubesini Gaziantep'te açtı.

Kiler, 165. şubesini Gaziantep'te açtı.

Nihat Özdemir: "165. şubemizi sizlerle birlikte açmaktan onur duyuyorum" diye konuştu.



İncilipınar Mahallesi Nail Bilen Caddesi üzerinde hizmete başlayan Kiler'in açılış törenine, Vali Süleyman Kamçı, AK Parti Gaziantep milletvekilleri Mehmet Erdoğan ve Halil Mazıcıoğlu, AK Parti İl Başkanı Ökkeş Eruslu, Şehitkamil Belediye Başkanı Metin Özkarslı, Kiler Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ümit Kiler ve Kiler Holding Genel Müdürü Nihat Özdemir'in yanı sıra çok sayıda vatandaş katıldı.


Açılışta konuşan Kiler Holding Genel Müdürü Nihat Özdemir, 14 yıldır kaliteli, kazançlı alışverişi halka sunmaktan büyük mutluluk duyduklarını belirterek, "Kiler'i bugünlere getiren, kültürü, ilkeleri ve müşteri memnuniyetini esas alan hizmet anlayışı olmuştur. Perakende sektörünün önemli oyuncuları içerisinde yer alan Kiler'in gerek çalışanlarında gerekse tedarikçilerinde bu anlayışı görmek mümkündür. Kiler ailesi olarak kendi çocuklarımıza yedirmediğimiz ürünleri mağazalarımızda kesinlikle satmamaktan yana olan tavrımız, bugüne kadar yüzümüzü kara çıkarmadı. İnanıyorum ki bundan sonra da çıkarmayacak. Daha iyi, daha kaliteli ve kazançlı hizmetin adresi olmaya devam edeceğiz" dedi.

Kiler Holding Genel Müdürü Nihat Özdemir, krize rağmen yatırımlara devam ettiklerini de hatırlatarak, "Yaşanan küresel ekonomik krize rağmen, istihdamı artırmak ve halkımıza en kaliteli ürünleri uygun fiyatlarla sunmaya çalışıyoruz. Bugün açılışını yaptığımız mağazada 50 personelimiz görev yapmaktadır. 165. şubemizi sizlerle birlikte açmaktan onur duyuyorum" diye konuştu.

Törene katılan Vali Süleyman Kamçı ise Gaziantep'e yapılan yatırımların her zaman desteklediklerini ifade ederek, açılışı yapılan marketin Gaziantep'e hayırlı olmasını diledi.
Konuşmaların ardından protokol üyeleri ve davetliler, animasyon gösterileri eşliğinde kurdeleyi keserek marketi hizmete açtı.
Star

Geri Dön