30 / 04 / 2024

Kimlik numaranızın son hanesi 0,2,4 ise müjde! 5.000 TL nakit hemen alabilirsiniz

Kimlik numaranızın son hanesi 0,2,4 ise müjde! 5.000 TL nakit hemen alabilirsiniz

PTT'den bu ekonomik sıkıntı çekilen dönemde büyük avantajlı kredi imkanı sunuyor. T.C kimlik numarasının son hanesi 0,2,4 olanlara 5.000 TL nakit para veriyor. Siz de bu uygun kampanyanın detaylarını haberimizin içeriğinden öğrenebilirsiniz.



PTT, Türkiye'de Posta, Telgraf ve Telefon İşletmeleri olarak çevirebileceğimiz Türkiye Milli Posta ve Telekomünikasyon İşletmesi A.Ş. (Türk Telekom) aracılığı ile yürütülen bir hizmettir. PTT, Türkiye'de postal ve telekomünikasyon hizmetlerinin yanı sıra türlü finansal hizmetler de vermektedir. Misalen, PTT şubelerinde para gönderme, para yatırma ve çekme, fatura ödeme gibi hizmetler de vardır. PTT, Türkiye genelinde yaygın bir şekilde hizmet vermektedir ve hizmetleri geniş bir müşteri kitlesine ulaşmaktadır.

Kimlik numaranızın son hanesi 0,2,4 ise müjde! 5.000 TL nakit hemen alabilirsiniz

PTT sınırları zorladı! TC kimlik no son hanesi 0,2,4 olanlara 5.000 TL nakit para müjdesi! Anında veriliyor. PTT kredi veriyor.  Başvuru yaptığınız taktirde anında 5 bin TL'lik ödemeyi alacaksınız. Aktif Bank ile yaptıkları iş birliği içinde yapılan kampanyanın detayları belli oldu.


 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön