29 / 05 / 2024

Kimse inanamadı ama altın ve dolar tahmini tek tek tutan Piyasa Kahini İslam Memiş bu kez yanıldı

Kimse inanamadı ama altın ve dolar tahmini tek tek tutan Piyasa Kahini İslam Memiş bu kez yanıldı

Altın ve Piyasalar Uzmanı İslam Memiş, altın ve dolar tahminlerinin ardından FED’in faiz artışıyla ilgili de bir tahminde bulunmuştu.



İSLAM MEMİŞ: FED’DEN 75 BAZ PUAN FAİZ ARTIRMASINI BEKLEMİYORUM

İslam Memiş, dün FED faiz kararı öncesi yaptığı değerlendirmede “Ben 75 baz puan faiz artırmasını beklemiyorum.” demişti.

 Kimse inanamadı ama altın ve dolar tahmini tek tek tutan Piyasa Kahini İslam Memiş bu kez yanıldı

25 ya da 50 baz puan faiz artışı beklediğini ifade eden İslam Memiş, böyle bir karar verilmesi halinde piyasaların ciddi anlamda karışacağını ONS altın ve ONS gümüş fiyatının düşeceğini söylemişti.

Şu dakikalarda ONS altın fiyatı 1829 dolar, gümüş ons fiyatı 21,56 dolar seviyesinde…

İslam Memiş, FED’in 75 baz puanlık faiz artışı yapması halinde ONS altın fiyatının 1800 dolar altına düşeceğini gümüş ons fiyatının da 20 dolar seviyesine gerileyeceğini ifade etmişti.

EDİTÖR NOTU: Bu haber 16 Haziran 2022 tarihinde saat 22.00’da yazılmıştır An itibarıyla dolar kuru 17,29 Türk Lirası, euro 18,32 Türk Lirası, altının gramı ise 1.028 Türk Lirası değerinde.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi kent lokantası açıyor! Yemek fiyatları nasıl olacak? İşte detaylar… 

Türkiye’de ilk kurbanlıklar görücüye çıktı! İşte küçükbaş ve büyükbaş fiyatları

Ekmeğe rekor zam geldi! İşte geçerli olacağı tarih


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön