02 / 05 / 2024

KİPTAŞ'tan son dakika müjdesi! Tuzla Aydınlık Evler'in daire belirleme kuraları Ocak ayında çekilecek! 

KİPTAŞ'tan son dakika müjdesi! Tuzla Aydınlık Evler'in daire belirleme kuraları Ocak ayında çekilecek! 

İBB iştiraki KİPTAŞ'tan son dakika müjdesi geldi. Tuzla Aydınlık Evler'in daire belirleme kuraları Ocak ayında çekilecek... İşte konu ile ilgili merak edilen detaylar...



KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, Tuzla Aydınlık Evler'i hak sahiplerine teslim etmek için özveri ile çalıştıklarını belirterek, her aşamasında büyük bir emek olan projemizin daire belirleme kurasını Ocak 2023'te gerçekleştirecek ve teslim takvimini açıklayacaklarını müjdeledi.

KİPTAŞ tan son dakika müjdesi! Tuzla Aydınlık Evler in daire belirleme kuraları Ocak ayında çekilecek! 

170 milyon TL'lik yatırım bedeliyle hayata geçirilen KİPTAŞ Aydınlık Evler projesinde yer alan konutlar 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon olarak tasarlandı. 

Aydınlık Evler projesinde 88 metrekarelik 210 adet 2 oda 1 salon kapalı mutfak konut, 79 metrekarelik 40 adet 2 oda 1 salon açık mutfak konut, 104 metrekarelik 71 adet 3 oda 1 salon konuta yer veriliyor. Söz konusu projede yüzde 40 engelli vatandaşlara, şehit ve gazi yakınlarına ve sağlık çalışanlarına bazı ayrıcalıklar tanınmıştı.

Yine verilen detaylara göre, taksit bedellerinin 3 bin 400 liradan başladığı Aydınlık Evler projesi için 120 ay vade sunulmuştu. 21 blok şeklinde yükselen projede konutların yanı sıra 21 dükkan ve 1 kreşe de yer verildi.

Web: http://www.kiptas.istanbul/

KİPTAŞ'tan son dakika müjdesi geldi! Tam 8 bin 500 TL kira yardımı verecek! Hemen bakın!

KİPTAŞ'tan erken teslim müjdesi! Tuzla Meydan Evler o tarihte teslim edilecek!

KİPTAŞ Karanfilköy projesi resmen başladı! 1.000'den fazla yeni konut geliyor!


Geri Dön