07 / 05 / 2024

Kiracılara müjdeli haber! O parayı artık ev sahipleri ödeyecek

Kiracılara müjdeli haber! O parayı artık ev sahipleri ödeyecek

Yargıtay, üst kattan su sızması gerekçesiyle oluşacak maddi zararın, daire sahibi tarafından yaptırılması gerektiğine hükmederek emsal niteliği taşıyan bir karara imza attı.



Bilirkişi raporuna dikkat çekilen kararda, dairede oluşan zararın bilirkişice belirlenen bölümünün daire sahibi tarafından ödenmesi gerektiğine dikkat çekildi.

Kararda, "Dosyadaki yazılara, kararın dayandığı kanıtlarla yasal gerektirici sebeplere ve özellikle kanıtların takdirinde bir isabetsizlik görülmemesine göre; davacının bağımsız bölümündeki hasarın, davalının ıslak zemin su tesisatından kaynaklı arızanın sebebiyet verdiğinin bilirkişi raporu ile tespit edilerek arızanın giderilmesine karar verilmesinde bir isabetsizlik görülmediğinden yerinde görülmeyen temyiz itirazlarının reddi ile usul ve yasaya uygun olan hükmün onanmasına oy birliğiyle karar verildi" denildi.

Kiracılara müjdeli haber! O parayı artık ev sahipleri ödeyecek

Editörün Notu: Bu haber 25 Haziran 2022, saat 18.50'de yazıldı. An itibariyle dolar kuru 16 lira 89 kuruş, euro 17 lira 83 kuruş, altının gramı ise 991 lira 13 kuruş değerindedir.

İşte İslam Memiş'in açıkladığı gram altının göreceği pik seviyesi!

Selçuk Geçer, doların göreceği seviyeyi yatırımcılarla paylaştı

İslam Memiş açıkladı: Altın ve dolar düşecek mi, yükselecek mi?

Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön