06 / 05 / 2024

Kırıkkale Keskin'e millet bahçesi müjdesi!

Kırıkkale Keskin'e millet bahçesi müjdesi!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, "Artık söz sizde, mühür sizde. 2 Haziran'da da en net cevabı sandıkta vereceksiniz. Biz de yapılması gerekenleri bir bir yapmak suretiyle Keskin'e hizmet edeceğiz." dedi.



 

Keskin ilçesinde 2 Haziran'da yenilenecek belediye başkanlığı seçimi kapsamında ilçeye gelen Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Cumhuriyet Meydanı'nda vatandaşlara hitap etti.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, Kurum AK Parti'nin, AK Belediyeciliğinin, Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yanında olduğunu ifade eden Kurum, şu şekilde konuştu:

"Keskin ilçemizin Bozkurt Mahallesi'nde Çantepe olarak bilinen mevkide Millet Bahçesi yapacağız. Yüz ölçümü 27 bin metrekare alan üzerinde Millet Bahçesi yapacağız. Millet Bahçesi'nde çocuklarımız, kadınlarımız 7/24 vakit geçirebilecekler. Bisiklet yolları olacak. Bu çerçevede projelerimizi gerçekleştireceğiz ve burada genci yaşlısı, 7'den 70'e tüm kardeşlerimiz keyifli bir vakit geçirecek. Burada Millet Kıraathanesi olacak. Gençlerimiz ders çalışacaklar, çay, kahve içecekler ve sohbet edecekler. Bu Keskin'i marka şehir haline getirecek en önemli projeyi inşallah yapıyor olacağız. TOKİ'ye talimatı verdik ve çalışmaları başlattılar. Keskin'de  TOKİ  eliyle 1. ve 2. etap konutlarımızı yaptık ve hak sahibi kardeşlerimize teslim ettik. Uygun yer ve yeterli talep olması halinde yeni konut projeleri üretebiliriz. Biz 2 etap yaptık, 3'ü de 4'ü de 5'i de yaparız."

 


Geri Dön