27 / 04 / 2024

Koç İnşaat' tan İzmir' e yeni otel proje!

Koç İnşaat' tan İzmir' e yeni otel proje!

36 yıllık geçmişiyle gayrimenkul sektöründe faaliyetlerini başarı ile sürdüren Koç İnşaat, Mia Residence ve Doğa Park projelerinin ardından İzmir'in değer kazanan yaşam ve iş merkezi Gaziemir'de benzersiz bir otel projesine imza atıyor.



2015 yılı ortalarında tamamlanması öngörülen otel projesinin, 76 odalı bir iş oteli olması hedefleniyor. Toplam 10 milyon dolara mal olması planlanan otel, ulusal ve uluslararası toplantılara ev sahipliği yapacak ve iş dünyası için vazgeçilmez bir uğrak noktası olacak. 

Çevre yollarına bağlantıları sayesinde gerek iş seyahatinde olanlar için gerekse tatil yapanlar için mükemmel bir seçim haline gelecek. Yoğun iş seyahatleri yapan kişilerin ihtiyaçlarına uygun olarak tasarlanan odalan, çağdaş mimarisinde fonksiyonellik ve zarafeti bir araya getiriyor. 

Otelde 12 suit oda, 6 executiveoda ve 58 standart odanın da dahil olduğu toplam 76 oda bulunuyor. Odalarının her birinde direkt telefon, mini bar, elektronik kasa, elektronik kapı kilit sistemi, oda servisi, ücretsiz kablosuz internet, LCD ekran TV, interaktif IV, uydu yayını, merkezi ısıtma soğutma sistemler bulunacaktır. Koç İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Cem Koç," İzmir'in en değerli yerlerinden biri olan Gaziemir'de benzersiz bir konaklama, eğlence ve toplantı imkanı sunacağız. Konuklarımıza kendi evlerinde konaklıyormuş hissi vereceğiz. Önceliğimiz daima misafir memnuniyeti olacaktır"dedi. 


Hürriyet


Geri Dön