05 / 05 / 2024

Koray GYO Liberté projesinin değeri 441 milyon TL'yi aştı! 

Koray GYO Liberté projesinin değeri 441 milyon TL'yi aştı! 

Koray GYO Liberté projesinin gayrimenkul değerleme raporunu yayımladı. İşte Koray GYO Liberté projesinin değeri ve merak edilenler... 



Liberté projesi, Koray Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı imzası ile İstanbul'un gözde yerleşim bölgeleri arasında yer alan Göktürk'te inşa ediliyor. 

Koray Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Liberté projesine ilişkin gayrimenkul değerleme raporunu yayımladı. 

Koray GYO Liberté projesinde toplam 118 adet konut ile 8 adet dükkan bulunuyor. Projede, Koray GYO'nun payına karşılık gelen konut sayısı 68, dükkan sayısı ise 5 olarak belirtildi. Projede hali hazırda 7 adet konutun satışı yapıldı. Söz konusu değerleme raporu 61 adet konut ile 5 adet dükkan için hazırlandı. 

Koray GYO Liberté projesinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire tipleri bulunuyor. 

22 bin 119 metrekarelik arsa alanında yükselen proje, "Doğa ile kent yaşamı Liberté’de bir araya geliyor" tanıtıldı. Proje, Liberté projesi Fatih Ormanı, Göktürk Göleti Tabiat Parkı, Kemerburgaz Ormanı, Ayvat Bendi Milli Parkı, Belgrad Ormanı ve Gayrettepe–İstanbul Havalimanı (M11) metro hatı gibi noktalara yakın lokasyonda inşa ediliyor. 

Koray GYO Liberté projesinin değeri 441 milyon TL yi aştı! 

Koray GYO Liberté projesi, tek blok şeklinde hayata geçiriliyor. Projedeki bahçe katlarında özel bahçeler, diğer katlardaki dairelerde ise balkonlara yer veriliyor. 

Proje, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü, TEM otoyoluna, Maslak ve Levent bölgelerine, Yavuz Sultan Selim Köprüsü, İstanbul Havalimanı gibi kilit lokasyonlara 20 dakikadan daha kısa bir mesafede hayata geçiriliyor. 

KORAY GYO GÖKTÜRK LİBERTE PROJESİNİN 2023 DEĞERİ NE KADAR?

Koray GYO Liberté projesinde yer alan 61 konut ile 5 dükkanın KDV hariç değeri 430 milyon 895 bin Türk Lirası, KDV dahil toplam satış değeri ise 441 milyon 114 bin 92,48 Türk Lirası olarak açıklandı. 

Luxera Nevbahar konutlarında yarısı peşin ödemelerde 20 ay vade fırsatı!

Brand Vadi İstanbul'da hemen teslim villalar yüzde 50 peşinatla!

Alya Dream'de peşin ödemelerde yüzde 15'e varan indirim fırsatı!

 


Geri Dön