13 / 05 / 2024

Korkunç iddia! Elektrik krizi kapıda!

Korkunç iddia! Elektrik krizi kapıda!

CHP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın, sanayi ve konutta elektrik sıkıntısının yaşanacağını, krizin kapıda olduğunu iddia etti.



"AKP, OLUP BİTENİ SEYREDİYOR"

Türkiye'de önümüzdeki günlerde enerji krizinin yaşanacağını belirten Akın, "Türkiye'de yönetilemeyen enerji politikasıyla birlikte kontrolü kaybetmiş bir Enerji Bakanlığı var. Yanlış enerji politikalarıyla birlikte enerji arz güvenliği tehlikeye giriyor. Bu durumda ne elektrik faturalarında düşüş olur ne de arz güvenliği sağlanır. Enerji sektöründe kriz giderek büyürken AKP olup biteni seyrediyor" diye konuştu.

Korkunç iddia! Elektrik krizi kapıda!

"SANAYİ VE KONUTTA ELETRİK SIKINTISI YAŞANACAK"

Sanayi ve konutta elektrik sıkıntısının yaşanacağını söyleyen Akın, "Enerji politikaları orta ve uzun vadeli şekliyle planlanır. Fakat geldiğimiz noktada plansız, programsız bir enerji politikası ortaya konuldu. Bunun maliyeti ve sıkıntıları vatandaşın sırtına yüklendi. Türkiye'de geldiğimiz noktada elektrik arz güvenliği tehlikeye girdi" dedi.

Editörün Notu: Bu haber 20 Temmuz 2022, saat 19.41'de yazıldı. An itibariyle dolar kuru 17 lira 59 kuruş, euro 17 lira 96 kuruş, altının gramı ise 965 lira 23 kuruş değerindedir.

İslam Memiş "Getirisi dolardan fazla" dedi, yatırımcılara öneride bulundu!

Dolar alacaklar bu habere dikkat! Ekonomist Remzi Özdemir uyardı!

Flaş haber: Bakan Vedat Bilgin'den EYT'liler için tarih geldi!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön