10 / 05 / 2024

Köşede altını olanlar kesinlikle bu tarihi beklesin! İslam Memiş altının geleceği seviyeyi açıkladı!

Köşede altını olanlar kesinlikle bu tarihi beklesin! İslam Memiş altının geleceği seviyeyi açıkladı!

Altın fiyatlarında yükseliş devam ederken yatırımcılar kar etmek için altınlarını satıp satmama konusunda kararsız kaldı. Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, piyasalardaki son durumu değerlendirerek, yatırımcıları uyardı. İşte detaylar...



Ahaber'de yer alan detaylara göre, ABD enflasyon verisinin piyasa beklentilerinin altında kalması, altın fiyatlarında yeni bir yükselişi beraberinde getirdi. Gram altın da ons altının yükselişine paralel olarak artış gösterdi ve 1700 lira seviyesini gördü.

Peş peşe rekor tazeleyen altın fiyatları son günlerde yatırımcıların iştahını kabartıyor. Ons altın ABD enflasyon verisi sonrasında 1960 dolar seviyesini geçerek yeni bir rekora imza attı. Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, piyasalardaki son gelişmeleri değerlendirerek, yarıtımcılara uyarda bulundu. 

 Köşede altını olanlar kesinlikle bu tarihi beklesin! İslam Memiş altının geleceği seviyeyi açıkladı!

İSLAM MEMİŞ YATIRIMCILARI UYARDI!

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş altın fiyatlarının son duruma ilişkin değerlendirmelerde bulunarak, Amerika'daki enflasyon verisi piyasaların beklentisi doğrultusunda yüzde 3 olarak gerçekleştiğini hatırlaratak, Bu durumun uluslararası piyasalarda doların değer kaybetmesine, dolar karşısındaki yatırım araçlarının da yükselmesine neden olduğunu söyledi.

Ons altın beklantisine değinen Mamiş, Ons altın tarafında bu haftaki beklentinin 1960 dolar seviyeside olduğunu söyledi. Memiş, "Bu beklentimiz hızlı bir yükselişle gerçekleşmiş oldu. Ancak aşağıda tekrar 1920 dolar destek seviyesi var. Buraya tekrar gerileyebilir" diye belirtti.

MEMİŞ: YATIRIMCILAR BEKLESİN

Altın yatırımcılarına uyarıda bulunan Memiş, "Ama kısa vadeli bu gerilemeden sonra önümüzdeki aylarda ons altın tarafında 2150, 2250 hatta 2300 dolar seviyesine kadar yükselişlerin devam edeceğini tahmin ediyorum" dedi ve yatırımcılara, "O yüzden elinde altın bulunduran yatırımcının en az iki ay beklemesini söyleyebilirim." diye uyarıda bulundu.

Yatırımcılar dikkat! Belediye konut ve ticaret imarlı dört arsa satacak!

Gıda fiyatlarında yükseliş devam ediyor! Temmuz ayında yüzde 12,8 arttı!

Fatih Hırka-i Şerif Mahallesi 1/5000 ve 1/1000 ölçekli plan tadilatı askıda!


Geri Dön