17 / 05 / 2024

Kredi almak isteyenlere müjde! 12 ay geri ödemesiz kredi başvurusu başladı! Fırsat bu fırsat!

Kredi almak isteyenlere müjde! 12 ay geri ödemesiz kredi başvurusu başladı! Fırsat bu fırsat!

Üniversitelerin ön lisans ve lisans bölümlerinden mezun gençlere 12 ay geri ödemesiz kredi verileceği açıklandı. Halkbank’ın ‘Genç Girişimci Kredisi’ adı verdiği kredi imkânıyla genç girişimciler uygun koşullarda kredi çekerek kendi işini kurabilecek.



Halkbank üniversitelerin ön lisans veya lisans mezunu girişimci gençlerine 12 ay ödemesiz imkânı sağlayarak vereceği kredi için şu şekilde örnek verdi:

“Örneğin; eczacılık fakültesinden yeni mezun olan bir eczacının eczane, hukuk fakültesinden yeni mezun olan bir avukatın hukuk bürosu, diş hekimliği fakültesinden yeni mezun olan bir diş doktorunun muayenehane, anaokulu öğretmenliği mezunu bir gencin anaokulu, mimarlık fakültesi mezunu bir gencin ise mimarlık bürosu açmak istemesi gibi.”

Kredi almak isteyenlere müjde! 12 ay geri ödemesiz kredi başvurusu başladı! Fırsat bu fırsat!

NE KADAR KREDİ VERİLECEK?

Halkbank’ın yeni mezun girişimci gençlere yönelik verdiği söz konusu krediye bakıldığında üst limitin 350 bin TL olduğu görüldü. Yeni mezunlara en fazla 350 bin TL kredi verileceği ifade edildi. Söz konusu kredinin 60 vadeli olacağı açıklandı.

BAŞVURU NASIL YAPILACAK?

Genç girişimci kredisine başvurular Halkbank’ın internet sitesi üzerinden alınıyor. Başvuru yapmak isteyen genç girişimlerin internet üzerinden aşağıdaki linkten müracaat etmesi gerekmektedir:

Sayfaya girdiğiniz zaman sol altta ‘Genç Girişimci Kredisi İstiyorum’ yazan yerden başvurunuzu yapabilirsiniz. Başvuru için projeniz ile ilgili ayrıntılı bilgi vermeniz gerekmekiyor.

KREDİ BAŞVURUSU YAPMAK İÇİN TIKLAYINIZ

EYT’lilerin cebine fazladan 15 bin TL girecek! Haberi alan emeklilerin sevinçten ağzı kulaklarına varıyor!

İşsizlere müjde üstüne müjde! İŞKUR 81 ilde 3110 işçi alacak! Müjdeli haber resmen açıklandı!

Afet Yeniden İmar Fonu'nun ayrıntıları resmen belli oldu! İşte çok konuşulacak detaylar...


Geri Dön