01 / 05 / 2024

Kredi kartlarında devrim gibi bir dönem! Artık her şey sil baştan değişiyor!

Kredi kartlarında devrim gibi bir dönem! Artık her şey sil baştan değişiyor!

BBDK tarafından alınan kararlar Hazine ve Maliye Bakanlığı tarafından gündeme alındı. Kredi kartlarında yeni dönem başlıyor. Taksitlendirme süreleri, kart limitleri ve temassız işlemlerde yeni kararlar alındı. İşte detaylar...



Türkiye'yi sarsan Kahramanmaraş merkezli deprem felaketinin ardından yeni önlemler de gündemdeki yerini koruyor. 11 kenti etkileyen deprem felaketinin ardından hayat yavaş yavaş normale dönerken kredi kartları için de yeni kararlar alındı. Hazine ve Maliye Bakanlığı’nın resmi sosyal medya hesabı üzerinden yapılan paylaşımla insanlara birtakım bilgilendirmeler yapıldı. Deprem bölgesindeki depremzede vatandaşların borçlarında kolaylık sağlanacağı ifade edilirken, kredi kartları içinde yeni önlemlerin alındığı belirtildi.

Kredi kartlarında devrim gibi bir dönem! Artık her şey sil baştan değişiyor!
KREDİ KARTI TAKSİTLENDİRMELERİ DEĞİŞTİ


Deprem bölgesinde yaşayan kişilerin hayatını kolaylaştırmak amacıyla yeni önlemler gündemdeki yerini almaya başladı. Ev, taşıt ve tüketici kredilerinin vadeleri için yeni düzenleme yapıldı. Daha önce belirlenen sürelerin kaldırılmasıyla ilgili adımlar atılırken ödemesiz dönem uygulaması için de kararın bankalara bırakıldığı ifade edildi. Deprem bölgesindeki depremzede vatandaşların yerleşik üye ve iş yerlerinde kredi kartları ile yapılan işlemlerde taksitlendirme sürelerinin arttırıldığı belirtildi.

İşte detaylar...


Geri Dön