09 / 05 / 2024

Kripto borsası Bitzlato cephesinde şok gelişme! Kara para aklamakla suçlanıyor!

Kripto borsası Bitzlato cephesinde şok gelişme! Kara para aklamakla suçlanıyor!

Merkezi Hong Kong’da bulunan Bitzlato’da sarsıcı bir gelişme yaşanıyor. ABD hükümetinden kripto para borsası hakkında kara para akladığı suçlaması geldi.



FİDYE YAZILIM SALDIRILARINDAN 15 MİLYON DOLAR KAZANDI

Açıklamada, fidye yazılımı saldırılarından Bitzlato’nun 15 milyon doları aşkın gelir kazandığı belirtildi.

Bir açıklama da ABD Hazine Bakanlığından geldi. Bakanlık açıklamasında, Bitzlato'ya yönelik Rus yasa dışı finansmanıyla bağlantılı olarak "birincil kara para aklama endişesi"  bulunduğu bildirildi.

ABD HAZİNE BAKANLIĞINDAN YASAK GELDİ

Öte yandan ABD Hazine Bakanlığı Mali Suçlarla Mücadele Birimi (FinCEN), finans kurumlarının Bitzlato'yu içeren belirli fon aktarımlarına yasak getirdi.

Kripto borsası Bitzlato cephesinde şok gelişme! Kara para aklamakla suçlanıyor!

KRİPTO SUÇ DÜNYASINA DARBE

ABD Adalet Bakan Yardımcısı Lisa Monaco, konu hakkında düzenlenen basın toplantısında, kripto suç ekosistemine önemli bir darbe indirildiğine vurgu yaptı.

Karanlık internet olarak da tanımlanan "darknet" ve kripto para biriminin suç amaçlı kullanımını engellemek için ellerindeki her türlü aracı kullanacaklarını söyleyen Monaco, "Suçluların ve dolandırıcıların güvenlik güçlerinin erişiminin ötesinde faaliyet göstermeye gayret ettikleri kripto para piyasalarındaki güven krizini ele almak için adımlarımızı devam ettiriyoruz" dedi.

Fırsatçılar iş başında! Gayrimenkul uzmanları uyardı! 

Uyanık instagram satıcılarına karşı uzmanlar uyardı! “İade almıyorum” yok!

Kullanmadığınız odada peteği kapatmak doğalgaz tasarrufu sağlar mı?

Sağlık sigortası, doğum ve diş tedavisini ödüyor mu?

Belki de EYT’yi kaçırmadınız! Bunu yapan da emekli oluyor!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön