29 / 04 / 2024

Kripto paralara sermaye girişi ilk 11 ayda rekor kırdı!

Kripto paralara sermaye girişi ilk 11 ayda rekor kırdı!

Kripto para ürünlerine ve fonlarına sermaye girişi 2021'in ilk 11 ayında rekor seviyeyi gördü. Kripto para ürün ve fonlarına Ocak-Kasım ayları arasında 9,5 milyar dolar sermaye girişi gerçekleşti.



Kripto para ürünlerine ve fonlarına sermaye girişi 2021'in ilk 11 ayında rekor seviyeyi gördü. Dünya Gazetesi'nde yer alan habere göre; kripto para ürün ve fonlarına Ocak-Kasım ayları arasında 9,5 milyar dolar sermaye girişi gerçekleşti. Bu sermayenin 6,7 milyar doları Bitcoin'in oldu. 

26 Kasım haftasında kripto paralarda sermaye akışı 306 milyon dolar olarak kaydedildi. Bitcoin'e 11 haftada toplam 2,7 milyar dolar sermaye girişi oldu.

Kripto paralara sermaye girişi ilk 11 ayda rekor kırdı!

Bitcoin'e 26 Kasım haftasında 247 milyon dolar gittiği belirlenirken, Ethereum tabanlı ürün ve fonlarına 23 milyon dolar akış gerçekleşti. Polkadot ve Solana da sermaye çekmeyi sürdürdü. Polkadot'a 11,5 milyon dolar ve Solana'ya 14,6 milyon dolar sermaye girişi gerçekleşti.

Kripto paralara sermaye girişi ilk 11 ayda rekor kırdı!

Kripto para piyasası yön arayışında

Diğer taraftan kripto para piyasalarındaki dalgalı seyir devam ediyor. Geçen hafta gerçekleşen sert düşüşle 53 bin dolara kadar gerileyen Bitcoin, haftanın ilk gününde kayıplarını geri aldı ve 58 bin doların üzerinde alıcı buldu. Bitcoin, bugün yüzde 2'ye varan değer kaybıyla 56 bin 500 dolar seviyesinde işlem görüyor.Ethereum ise yüzde 1,5'un üzerinde yükselişle 4 bin 400 doların üzerinde bulunuyor. Son dönemlerde oldukç gündemde olan Shiba Coin'deki yükseliş ise yüzde 20'yi geçti.

Kripto paralara sermaye girişi ilk 11 ayda rekor kırdı!

MicroStrategy yeniden Bitcoin aldı

Nasdaq’ta işlem gören yazılım şirketi MicroStrategy, dün yeni bir Bitcoin satın alımı yaptı. MicroStrategy CEO’su Michael Saylor, 414,4 milyon dolar değere sahip 7 bin 2 adet BTC satın aldıklarını açıkladı. Satın alım işlemi 59 bin 187 dolarlık ortalama fiyatla yapıldı.

Bu şekilde şirketin rezervlerindeki Bitcoin miktarı 121 bin 44’e ulaştı. Şirketin Bitcoin alım işlemlerinin ortalamasının ise 29 bin 534 dolar seviyesinde olduğuna dikkat çekildi.

Bitcoin 11 ayda yüzde 72 yükseldi!

Shiba Inu yükselişe geçti!

Kripto paralar kayıplarını telafi etti!

Bitcoin'de yatırım iştahı artabilir!

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön