17 / 05 / 2024

Kripto paralarda o süreç başladı! Yatırımcılar Bitcoin ve altcoin'lere dikkat! 

Kripto paralarda o süreç başladı! Yatırımcılar Bitcoin ve altcoin'lere dikkat! 

Kripto paralar son günlerde sık sık gündeme geliyor. Yatırımcılar Bitcoin ile altcoinlerin geleceğini merak ediyor. Peki Bitcoin ve altcoinleri neler bekliyor? İşte merak edilen ayrıntılar...



Bybit Türkiye Araştırma Müdürü Beste Naz Süllü, haftanın ilk gününde kripto paralarla ilgili yaptığı değerlendirmeye, "Kripto paralar yeni haftaya yükselişle başlarken, Bitcoin 30.600$ direncini kırmaya çalışıyor. Cuma günü opsiyon bitim tarihiydi ve birçok satım opsiyonu görüldüğü üzere haklarını kullanmadı ve opsiyon primlerini alarak piyasanın daha da aşağıya gitmeyeceği beklentisi ile satım tarafında olmadılar" ifadelerini kullanarak başladı. 

Ayrıca yeni LUNA’nın devreye alınmasıyla dışlama etkisinin de geçtiğine ve tepki şansı doğduğuna dikkat çeken Süllü, "Piyasanın henüz ralli hazırlığında olduğunu düşünmüyoruz. Bunun için etkili olan 1000 ve üzeri BTC taşıyan hesaplarda BTC alımları görünmüyor fakat stablecoin rezervleri para girişleri ile besleniyor" şeklinde konuştu. 

Kripto paralarda o süreç başladı! Yatırımcılar Bitcoin ve altcoin lere dikkat!  

Genel bir trend başlangıcındansa Bitcoin'de 30 bin 600 dolar seviyesinin kırılması ile 33 bin dolar seviyelerine tepki olarak ilk hamle yapmasının olası olduğunu belirten Süllü, "LUNA’nın ise işlem görmeye başladıktan saatler sonra yüzde 80’e yakın düşüş yaşadı. Eski LUNA’lar Luna Classic (LUNC) olarak yer alacak, yeni coinler ise LUNA ismiyle işlemlere devam edecek. Bu hafta bazı altoinlerde de Bitcoin hareketlerine bağlı olarak yüzde 10-15’lik düzeltme tepkileri bekliyoruz. Bitcoin’e bağlı olarak 33 bin seviyesinin test edilmesi ile altcoinlerde de hareketlilik yaşanabilir" açıklamasında bulundu. 

Traktör alacaklar dikkat! Başak Traktör'ün yeni kompakt fiyatları belli oldu! İşte 30 Mayıs 2022 fiyat listesi

Çiftçiler buğdayda taban fiyatı beklerken, Bakanlık Hindistan buğdayına geçit vermedi! 30 Mayıs 2022 fiyat listesi

Altından kazanmak isteyenler dikkat! Şimdi bu hamleyi yapan kaybedecek!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön