28 / 04 / 2024

Kurban Bayramı’nda otoyollar ve köprüler bedava olacak mı? İşte detaylar

Kurban Bayramı’nda otoyollar ve köprüler bedava olacak mı? İşte detaylar

Kurban Bayramı’na yaklaşık 10 gün kalmışken, otoyolların ve köprülerin ücretle olup olmayacağı belli oldu.



‘2022 Arife günü ve Kurban Bayramı'nda otoyollar ve köprüler bedava olacak mı’ son zamanların en merak edilen konularından biri.

Bayram tatilinde şehir dışına çıkmayı düşünenler, ‘Otoyollar ve köprüler bedava olacak mı’ diye düşünürken aynı zamanda güncel otobüs fiyatlarını da merak ediyor. merak ediyor.

Peki 2022 Kurban Bayramı'nda otoyollar ücretsiz olacak mı? Arife günü ve Kurban Bayramı'nda otoyollar bedava mı? 

KURBAN BAYRAMI'NDA OTOYOLLAR ÜCRETSİZ Mİ?

Kurban Bayramı'nda otoyollar ücretsiz olup olmadığı hakkında henüz bir açıklama yapılmadı. Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından yapılacak olan açıklama sonrasında sizleri bilgilendireceğiz.

ARİFE GÜNÜ VE KURBAN  BAYRAMDA OTOYOLLAR BEDAVA MI?

Kurban Bayramı'nın 1. günü 9 Temmuz Cumartesi günü gerçekleşecek.

Kurban Bayramı 2. gün: 10 Temmuz 2022 Pazar

Kurban Bayramı 3. gün: 11 Temmuz 2022 Pazartesi

Kurban Bayramı 4. gün: 12 Temmuz 2022 Salı

Kurban Bayramı tatili ile 15 Temmuz birleştirildi. Buna göre Kurban Bayramı devamındaki günler ile 15 temmuz arasındaki çarşamba ve perşembe günleri de idari izin olarak sayılacak.

Kurban Bayramı’nda otoyollar ve köprüler bedava olacak mı? İşte detaylar


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön