28 / 04 / 2024

Küresel piyasalar Jackson Hole’a kilitlendi!

Küresel piyasalar Jackson Hole’a kilitlendi!

Küresel piyasaların ve doların gözü, Jackson Hole’da dün başlayan ve ABD Merkez Bankası (Fed) Başkanı Jerome Powell’ın TSİ 17:00’de konuşma yapacağı merkez bankacılığı sempozyumuna kilitlendi.



ABD Merkez Bankası  Başkanı Jerome'un yapacağı konuşma öncesinde ABD ve Çin'in New York Menkul Kıymetler Borsası'nda işlem gören şirketlerin denetimi konusunda anlaşmaya varmak üzere olduğu haberleriyle küresel piyasalar dalgalandı. Powell, bugün Jackson Hole Ekonomi Politikası Sempozyumu'nda. 

ABD'li düzenleyiciler tarafından denetlenmesi konusunda anlaşmaya varmak üzere olduğu haberi piyasada olumlu havayı canlandırdı Asya borsaları finansal toparlanmanın açıklanmasıyla bugüne kadar dün planla. 

Dolarla ilgili piyasaları dumur edecek gelişme! Kısa süre önce resmen duyuruldu

Operasyonun tamamlanmasının birçok Çinli şirketin ABD borsasından çekilme riskini engelleyebileceğini gösteriyor. 

Öte yandan, Fed Başkanı Powell'ın Jackson Hole'da geleceğe yönelik para politikalarına ilişkin değerlendirmeleri öncesinde ABD ve Avrupa'da vadeli işlemler satıcılarla işlem görüyor. 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön