12 / 05 / 2024

Kurtulmuş emekli maaşları için yüzdelik verdi! Emekli maaşları ne kadar olacak?

Kurtulmuş emekli maaşları için yüzdelik verdi! Emekli maaşları ne kadar olacak?

Emekli maaşlarının ne kadar olacağı vatandaşların gündeminde yer alıyor. Bu konu hakkında AK Parti Genel Başkanvekili ve İstanbul Milletvekili Numan Kurtulmuş yüzdelik verdi. İşte emekli maaşlarına dair merak edilenler!



Kurtulmuş emekli maaşları için de şunları dile getirdi;  “Vatandaşlarımızın vermesi gereken vergilerden vaz geçerek, destekler vererek vatandaşlarımızın gelirini yukarı çekmek için gayret ediyoruz. Temmuz ayında işçi emeklilerimizin de dahil olmak üzere. Öyle düşünüyorum ki yüzde 40'lara yakın bir dokunuş yaşanacak. Enflasyonun orta vadede düşürülmesi için adımlar atılacak.

Acil olan şu anda vatandaşımızın ciddi alım gücü problemiyle karşı karşıya kaldığını biliyoruz. Bunun için alım gücünün desteklenmesini temin edilmesi lazım. Orta vadede tarımsal alanların daha fazla ekilmesini sağlamak. Tarım Bakanımız bu açıklamayı yaptı. Tarımsal ürünlerdeki fiyatların aşağı çekilmesi. Dar ve orta gelirli vatandaşımızın daha rahat konut sahibi olabilmesi için sadece kredi değil aynı zamanda ucuz arsa üretimi düzenlemelerinin yapılması. Bunlarla ilgili çok titiz çalışmalar gerçekleştiriliyor. Yakın planda ailelerin alım gücünü arttıracak tedbirleri temin etmemiz lazım.”

Konutta yüksek fiyat dönemi sona mı eriyor?

TOGG yeni iş pozisyonu açtı! TOGG personel alımı ilanına kimler başvurabilir?


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön