24 / 07 / 2024

LG UV Artcool klima fiyatlarında şok! İşte Mart 2022 fiyat listesi!

LG UV Artcool klima fiyatlarında şok! İşte Mart 2022 fiyat listesi!

Şık tasarımlarıyla dikkat çeken ve çarpıcı dizaynlarıyla bütün alanlara uyum gösteren LG UV Artcool klimalar, fiyatlarıyla dikkat çekiyor. İşte Mart 2022 fiyat listesi...




Isıtırken Enerji Tasarrufu Yapıyor

LG UV Artcool Klimaların en dikkat çekici özelliklerinden bir tanesi de LG Dual Inverter Komprasörleri oldu. Klasik komprasörler, klima çalıştırıldığı zaman, tam kapasiteyle çalışarak, ortamda istenen ısı yakalandığında duruyor.. Bir süre geçince ve ortam ısısı değişince yeniden devreye giriyor ve tekrar istenen ısıya ulaşmak için çalışıyor. Bu şekilde sürekli bir kısır döngüde çalışıp durmayı sürdürüyor. Bu şekilde, klimanın ömründe kısalmalar yaşanabiliyor, aynı zamanda enerji kaybını artıyor ve ay sonunda tüketicilerin fazla elektrik faturasıyla karşılaşmasına neden oluyor. Üstelik LG Inverter Komprasör için 10 senelik garanti veriliyor.

LG UV Artcool klima fiyatlarında şok! İşte Mart 2022 fiyat listesi!

LG Dual Inverter Komprasör ise ortam talep edilen ısıya ulaştığında kendini kapatmıyor, enerji tasarruflu modda çalışmayı sürdürerek hem ortam ısısını koruyor, hem enerji kaybını engelliyor hem de cihazın kullanım ömrünün artmasını sağlıyor.

Buna ek olarak olarak, LG’nin yeni nesil klimalarında uyguladığı çevre dostu R32 soğutucu gazlar, yüzde 20 oranında daha az gaz şarjına ihtiyaç duyuyor; yani, LG UV Artcool gibi yeni nesil LG klimalar yüzde 20 daha az enerji kullanıyor. Bu da, fahiş elektrik faturalanı düşürmeye yardımcı oluyor. 


Geri Dön