07 / 05 / 2024

Maaşını Akbank’a taşıyacaklara müjde! Promosyonda fiyatlar tekrar yükseldi

Maaşını Akbank’a taşıyacaklara müjde! Promosyonda fiyatlar tekrar yükseldi

Akbank daha önce sonlandırdığını duyurduğu emekli banka promosyonu kampanyasını tekrardan uzattı ve bunun için de tarih verdi. Banka yeniden 7.500 lira emekli banka promosyon ücreti verecek.



3 YIL TAAHHÜT

Üstelik maaşlarını bankaya taşımak isteyenler şubeye gitmeden Akbank Mobil, Akbank İnternet, Müşteri İletişim Merkezi üzerinden kolayca taşıyabilecekler.

Promosyonlardan yararlanabilmek için müşterinin SGK emekli maaşını 3 yıl Akbank’tan almayı taahhüt etmesi gerekiyor. Aylık net geliri 1.500 TL’ye kadar emeklilere 500 TL promosyon ve 4.150 TL ek promosyon, 1.500 TL–2.500 TL arasında olanlara 625 TL promosyon ve 5.175 TL ek promosyon, 2.500 TL ve üzerinde olanlara ise 750 TL promosyon ve 6.250 TL ek promosyon ödeniyor.

Maaşını Akbank’a taşıyacaklara müjde! Promosyonda fiyatlar tekrar yükseldi

Buna ilave olarak, Akbank, SGK emekli müşterilerine maaşları yatmadan 2 gün önce hesaplarından para çekme imkanı sunmaya devam ediyor. Akbank’tan emekli maaşı alan ve emekli maaş hesabında artı para kredisi limiti tanımlı olanların yararlanabildiği kampanyada müşteriler maaş tarihinden 2 gün öncesi ile maaş ödeme günü arasında mevcut artı para kredisi limitlerini %0 faiz ile kullanabiliyor.

Asgari ücretliyi sevindiren haber geldi! Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı!

ABD fakirleşiyor mu? Servetleri 143.8 trilyon dolara geriledi

Türkiye'nin doğal gaz depolarındaki son durum nedir?


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön