13 / 05 / 2024

Maaşlara kallavi zam kapıda! Hemen siz de tek tek açıklanan son dakika bu detaylarına bakın!

Maaşlara kallavi zam kapıda! Hemen siz de tek tek açıklanan son dakika bu detaylarına bakın!

Maaşlara kallavi zam kapıda... Hemen siz de tek tek açıklanan son dakika bu detaylarına bakın... İşte konu ile ilgili aktarılan o detaylar...



Maaşlara kallavi zam kapıda... Hemen siz de tek tek açıklanan son dakika bu detaylarına bakın...

YENİ ADIMLAR NELER OLACAK?

Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre, ekonomi yönetimi değişiyor ve bu değişimle beraber Ekim ayında 2024 bütçesi hazırlıkları ve Orta Vadeli Program çalışmaları da tamamlanmış olacak. Paylaşılan detaylara göre, öncelikli hedefler arasında enflasyonun ve cari açığın azaltılması bulunuyor. Yeni dönemde yatırımlar hız kazanacak ve ekonomi, kapsayıcı bir büyüme ile sürecek.

Yine paylaşılan detaylara göre, yakın zamanda gerçekleştirilen düzenlemelerle beraber pek çok alanda iyileştirmeler ve destekler getirildi. 

Maaşlara kallavi zam kapıda! Hemen siz de tek tek açıklanan son dakika bu detaylarına bakın!

Verilen bilgilere göre, kamu çalışanlarına 3600 ek gösterge verilmesiyle beraber 470 binden fazla memurun maaşlarında artış da yaşanacak. Emekli ve memurlara refah payı eklenmesi çalışmaları tamamlanacak. Esnaf ve çiftçilerin prim yükü azaltılacak, emeklilik için gereken gün sayısı eşitlenecek ve bakım sigortası için yeni bir model de oluşturulmuş olacak.

Ayrıca, aile destek sistemiyle sosyal destekler sağlanacak, kiracıları koruma yasası uzatılacak ve ev kadınlarına emeklilik desteği ve sağlık hizmetleri imkanları sunulacak.

Emekli ve memurlara refah payı: Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, toplamda 6 milyon emekliye refah payı eklenmesi çalışmalarını tamamlayacak. 
Yine verilen bilgiye göre, SSK ve Bağ-Kur emeklileri için taban maaşlardan itibaren kademeli zam oranları belirlenmiş olacak. Ayrıca, en düşük memur maaşı 22 bin TL'ye yükseltilerek asgari ücret de 10 bin Türk Lirası seviyesine çıkarılacak.

Devlet Su İşleri 2023 sınavsız ve mülakatsız personel alımı için bugün resmen son gün! DSİ iş fırsatını sakın kaçırmayın

Aile Destek Programı Temmuz'da bitiyor ama üzülmeyin vatandaşlık maaşı müjdesi geldi! Vatandaşlık maaşı kime yatırılacak

Emlak Konut GYO'dan Tuzla'ya 460 konut ve 40 dükkanlık yeni proje geliyor!


Geri Dön