18 / 07 / 2024

Malatya Orduzuspor Tesisleri'nin temeli atıldı!

Malatya Orduzuspor Tesisleri'nin temeli atıldı!

Malatya'da yaptırılacak spor tesisinin temeli törenle atıldı




Vali Ulvi Saran, törende yaptığı açıklamada, Malatya'nın, birçok spor branşında önde gelen şehirlerden olduğunu ifade etti.

Kentin çeşitli spor branşlarında, Türkiye'nin her yerinden farklı takımları ağırladığını dile getiren Saran, şöyle konuştu:
"Türkiye'nin çeşitli yerlerinden farklı takımlar ilimize geldiklerinde konaklama, antrenman ve istirahat etme gibi sıkıntılar çekiyor. İlimizdeki spor kulüplerinde bu konudaki sıkıntılarını gidermeleri için valiliğimizce İl Özel İdaresi tarafından önemli ölçüde finans edilen bir spor tesisi inşa etmek üzereyiz. Bu tesisle ilgili Spor Toto Genel Müdürlüğünden ödenek tahsis edilmişti. 800 metrekarelik bir alanda 5 katlı olarak yapılacak tesis Malatya Orduzuspor Tesisleri adını taşıyacak. İçerisinde istirahat mekanları kafeterya, antrenman üniteleri, yatakhane bulunacak. Bu tesisle beraber ilimiz, pek çok ulusal ve uluslararası spor etkinliğine ev sahipliği yapacak. Tesisin spor aktiviteleri kalitesi ve yaygınlığı bakımından son derece önemli bir imkan olacağını düşünüyorum."
AA


Geri Dön