03 / 05 / 2024

Mastercard'dan ödemeler için kripto para hazırlığı!

Mastercard'dan ödemeler için kripto para hazırlığı!

Ödeme devi Mastercard tarafından kripto para piyasasında heyecana neden olan bir açıklama yapıldı. Mastarcard müşterisi olan kuruluşlara, kripto paraları ürünlerine entegre etme imkanı sağlayacak...



Ödeme devi Mastercard tarafından kripto para piyasasında heyecanlana neden olan bir açıklama yapıldı. CNBC'de yer alan habere göre; Mastercard'ın müşteri ağında bulunan kuruluşlar, yakın sürede kripto paraları ürünlerine entegre etme imkanı bulacak.

Programa Bitcoin cüzdanları, kripto para kredi kartları ve banka kartları ile ödül kartları dahil edilecek. Mastercard'ın sistemi uygulamaya alabilmek için kripto para kuruluşu Bakkt ile çalışma yürüttüğü ifade edildi.

Mastercard dan ödemeler için kripto para hazırlığı!

Şirket, geçtiğimiz ay kripto kabiliyetlerinin geliştirilmesi amacıyla CipherTrace'i satın almıştı. Bakkt ise Ekim'in ilk günlerinde Google ile Google Pay için iş birliği gerçekleştirdiğini açıklamıştı.

Bitcoin’in üçte biri 10 bin kişide!

Shiba bir günde yatırımcısına yüzde 50 kazandırdı!

Bitcoin neden bu kadar popüler oldu?


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön