18 / 05 / 2024

Mavi tikin ardından şimdi de yüzde 10'luk kesinti den para alacak! 

Mavi tikin ardından şimdi de yüzde 10'luk kesinti den para alacak! 

Twitter Inc CEO'su Elon Musk Cuma günü yaptığı açıklamada, şirketin gelir kaynaklarını çeşitlendirmek amacıyla web sitesindeki içerikten para kazanmaya çalıştığı için sosyal medya platformunun ilk yıldan sonra içerik aboneliklerinde %10'luk bir kesinti yapacağını söyledi.



Milyarder ünvanına sahip Elon Musk, bu ayın başlarında, sosyal medya platformunun kullanıcılarının, takipçilerine uzun metinler ve saatlerce süren videolar da dahil olmak üzere içerik abonelikleri sunabileceklerini söyledi.

Ayrıca şirketin içerik aboneliklerinde ilk 12 ay kesinti yapmayacağını da söylemişti.

Musk, Ekim ayında tamamlanan 44 milyar dolarlık satın alımına giden yolda geçen yıl platformun reklam gelirinde düşüş gördükten sonra geliri artırmak için Twitter'da değişiklikler getiriyor.

Şirketin iOS ve Android platformlarındaki abonelik kesintisinin, ilk yıldaki %30'dan ikinci yıl %15'e düşeceğini sözlerine ekledi.

Twitter kullanmak oldukça kolaydır. İşte Twitter'ı kullanmanın temel adımları:

Hesap oluşturma: Twitter hesabı oluşturmak için www.twitter.com adresine gidin ve "Kaydol" düğmesine tıklayın. Ardından adınızı, telefon numaranızı veya e-posta adresinizi, doğum tarihinizi ve şifrenizi girin.

Takip etmek: Twitter'da takip etmek istediğiniz kişileri veya hesapları arayın ve "Takip Et" düğmesine tıklayarak takip edin. Takip ettiğiniz kişilerin tweetleri anasayfanızda görüntülenecektir.

Tweet gönderme: Twitter'da tweet göndermek için, sayfanın üst kısmındaki kutucuğa 280 karakterlik bir mesaj yazın ve "Tweetle" düğmesine tıklayın.

Retweet yapma: Beğendiğiniz bir tweeti kendi takipçilerinizle paylaşmak için "Retweet" düğmesine tıklayın.

Mavi tikin ardından şimdi de yüzde 10 luk kesinti den para alacak! 

Tweetleri beğenme: Beğendiğiniz bir tweeti "Beğen" düğmesine tıklayarak gösterin.

Hashtag kullanımı: Bir konu hakkında tweet göndermek isterseniz, "#" sembolünü kullanarak bir hashtag oluşturun. Bu, diğer kullanıcıların konuyla ilgili tweetleri aramasını kolaylaştıracaktır.

Mesaj gönderme: Bir kişiye özel bir mesaj göndermek isterseniz, profillerinin altında yer alan "Mesaj Gönder" düğmesine tıklayın.

Netflix'e 2023 yaramadı! O ülkeden büyük darbe geldi

Tam 16 ekonomist yorumladı! İşte Nisan ayı enflasyonu

Dünya devinden büyük hamle! Neredeyse ikiye katladı


Geri Dön