21 / 05 / 2024

Mazota bu geceden itibaren zam geliyor! Sosyal medyada dolaşan 'gizli zam' iddiası gündemi salladı

Mazota bu geceden itibaren zam geliyor! Sosyal medyada dolaşan 'gizli zam' iddiası gündemi salladı

Savaşın etkisiyle brent petrol yükseliş trendini sürdürüyor. Yükseliş Türkiye'de anında zam olarak pompaya yansıyor. Bu geceden itibaren motorine yüksek zam geleceği iddia edildi. Zam 2 liraya yakın olacak! Mazota zam haberinden sonra sosyal medyada dile getirilen iddialar gündeme oturdu.



AKARYAKIT ÜRÜNLERİNE RESMİ ZAM GELDİ

Motorine gece yarısı zam bekleniyorken akaryakıt ürünleri arasında bulunan kalyak ve fuel oil fiyatı zamlandı.

Motorine gece yarısı zam bekleniyorken bugün akaryakıt ürünlerinden kalyakın fiyatı 85 kuruş fuel oil fiyatı 50 kuruş ve yüksek kükürtlü fuel oilin fiyatı 52 kuruş zamlandı.

BRENT PETROLDE KISMİ DÜŞÜŞ

14 Nisan'da 109 dolara kadar yükselen Brent petrolün varil fiyatı, günü 108,78 dolar seviyesinde tamamladı. Brent petrolün varil fiyatı, bugün saat 09.23 itibarıyla kapanışa göre yüzde 0,7 azalışla 108,07 dolar oldu. Aynı dakikalarda Batı Teksas türü ham petrolün varili 103,14 dolardan alıcı buldu.

Fiyatlardaki düşüşte, ABD'nin ticari ham petrol stoklarında beklenenden fazla artış görülmesi etkili oldu. ABD Enerji Enformasyon İdaresine göre, ülkedeki ticari ham petrol stokları geçen hafta 9 milyon 400 bin varil (yüzde 2,3) artarak yaklaşık 421 milyon 800 bin varile yükseldi. Piyasa beklentisi stokların 1 milyon 367 bin varil artacağı yönündeydi.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön