29 / 06 / 2024

MEB’ten son dakika açıklaması! O başvurular başlıyor!

MEB’ten son dakika açıklaması! O başvurular başlıyor!

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen iki büyük yıkıcı depremin ardından, bakanlıkların aldığı yeni kararlar açıklanmaya devam ediyor. Yaşanan depremlerden etkilenen bölgelerdeki depremzedeler için alınan tedbirler giderek artıyor.



İki büyük depremin yaşandığı Türkiye’de depremlerin ardından bir haftadan fazla zaman geçti. Bu süreçte insanlar hem evini hem de işini bu depremlerde kaybetti. Depremzedelerin yaşadığı mağduriyetlerin giderilmesine ilişkin alınan yeni tedbirler ise, her gün açıklanmaya devam ediyor. Pek çok bakanlık tarafından bu konu ile ilgili güncel bilgiler duyurulmaya devam ediyor.

MEB’ten son dakika açıklaması! O başvurular başlıyor!

Bu kapsamda, Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) tarafından yapılan açıklamada, depremde büyük hasar alarak Olağanüstü Hal (OHAL) kapsamına alınan 10 kent için geçici görevlendirme başvurularının başladığı ifade edildi. Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yapılan bu duyuruda, depremden etkilenen ve OHAL kapsamına alınan 10 il için geçici görevlendirme başvurularının 17 Şubat 2023 tarihinde başlayacağı belirtildi.

İşte konu ile ilgili merak edilen tüm detaylar...


Geri Dön