30 / 06 / 2024

MEB’ten son dakika açıklaması! O başvurular başlıyor!

MEB’ten son dakika açıklaması! O başvurular başlıyor!

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen iki büyük yıkıcı depremin ardından, bakanlıkların aldığı yeni kararlar açıklanmaya devam ediyor. Yaşanan depremlerden etkilenen bölgelerdeki depremzedeler için alınan tedbirler giderek artıyor.



BAŞVURULAR MEBBİS ÜZERİNDEN YAPILACAK

OHAL çerçevesinde depremden etkilenen bölgelerde geçici görevlendirme taleplerinin Milli Eğitim Bakanlığı Bilişim Sistemleri (MEBSİS) üzerinden, 17 Şubat 2023 tarihi itibari ile yapılacağı ifade edildi. Geçici görevlendirme ile ilgili başvurular, personelin görev yaptığı valilik tarafından değerlendirilerek uygun görünenler modül üzerinden onaylanacak. Milli Eğitim Bakanlığı Bilişim Sistemleri üzerinden başvuru yapamayan personel, geçici görevlendirme taleplerini içeren dilekçe ile başvuru yapabilecek. Uygun görülen başvurular, valilikler tarafından Milli Eğitim Bakanlığına da bildirilecek.

MEB’ten son dakika açıklaması! O başvurular başlıyor!

MAHMUT ÖZER TARAFINDAN YAZI GÖNDERİLDİ

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer’in imzası ile depremden etkilenen 10 kente yazı gönderildi. 15 Şubat 2023 tarihli Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinde yer alan şu hüküm ise, bu çerçevede hatırlatıldı: ‘’Kamu kurum ve kuruluşlarında görev alanlar, söz konusu mevzuattaki koşullara ve kısıtlamalara tabi olmaksızın olağanüstü halin gerekli kıldığı durumlar nedeniyle olağanüstü hal çerçevesindeki kentlerde ihtiyaç duyulan birim ya da hizmetlerde görevlendirilebilir. Başvurusu uygun görülen kişilerin geçici görevlendirmeleri, Bakanlık tarafından bölgeden bildirilen personel ihtiyacı dikkate alınarak yapılacak. Söz konusu kentlere geçici görevlendirilenlerin yerleri de valilikler tarafından belirlenecek.

Aile Bakanlığı’ndan önemli duyuru! Bir yeni destek ödemesi daha geldi! Bu parayı mutlaka alın!

İŞKUR sürpriz bir kararla herkese destek ödemesi yapacak! Bu parayı mutlaka alın!

Altının çakılacağını bilmişti! Ünlü ekonomistten altına ilişkin kıyamet senaryosu!


Geri Dön