21 / 05 / 2024

Mehmet Ahkemoğlu ne iş yapıyor, nereden mezundur?

Mehmet Ahkemoğlu ne iş yapıyor, nereden mezundur?

Mehmet Ahkemoğlu kimdir? Mehmet Ahkemoğlu’nun mesleği nedir? Mehmet Ahkemoğlu eğitimi nedir, hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!



MEHMET AHKEMOĞLU KİMDİR?

Ahkemoğlu, 1964 yılında Ankara’ da dünyaya gelmiştir. Mehmet Ahkemoğlu, Türk bir iş insanıdır.

MEHMET AHKEMOĞLU EĞİTİM DURUMU!

Mehmet Ahkemoğlu, 1986 yılında  Ankara  Üniversitesi’ni kazanmıştır. Bu üniversitede Siyasal Bilgiler Fakültesi İktisat Bölümünden mezun olmuştur.

1996 yılına gelindiğinde ise Illinois Üniversitesi Uluslararası Muhasebe ve Denetim alanında yüksek lisans eğitimi almıştır.

MEHMET AHKEMOĞLU EĞİTİM İŞ HAYATI!

  • Mehmet Ahkemoğlu, 1986’da Maliye Bakanlığı Hesap Uzman Yardımcısı görevine başladı. İş hayatına böyle başlayan Ahkemoğlu, 1989 yılına ise Hesap Uzmanı, Maliye Bakanlığı Gelirler Genel Müdürlüğü Daire Başkanı gibi pozisyonlarda çalıştı.
  • Daha sonra ise Gelir İdaresi Başkanlığı Gelir Yönetimi Daire Başkanı olarak görevinde bulundu. Bu pozisyondan 2005 yılı sonunda istifa ederek ayrıldı.
  • 2006 yılında Alarko Şirketler Topluluğu içine girdi.
  •  Alarko Şirketler Topluluğu Denetim Koordinatörlüğü ve Denetim Grup Başkanlığı görevini yürütmekte olan Mehmet Ahkemoğlu, 2022 yılından başlayarak Alarko Holding Mali İşler Grup Başkanlığı görevine getirildi.
  • Ayrıca Topluluk çatısı altında pek çok şirketlerde Yönetim Kurulu Üyesi pozisyonunda görev yapmaktadır.

MEHMET AHKEMOĞLU BİLDİĞİ DİLLER!

Ahkemoğlu, İngilizce biliyor.


Geri Dön