19 / 05 / 2024

Memur emeklilerinin zam farkları ne zaman ödenecek? İşte o tarih...

Memur emeklilerinin zam farkları ne zaman ödenecek? İşte o tarih...

Memur emeklilerinin merakla beklediği haber nihayet geldi. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, memur emeklilerinin alacağı zam farkı ve ek gösterge farkının 27 Ocak'tan itibaren ödenmeye başlanacağını açıkladı. İşte diğer detaylar...



2022 YILI EK ÖDEMESİ!

Ayrıca 5434 sayılı 'Emekli Sandığı Kanunu'nun ek 79'uncu maddesi gereğince yılın en geç ilk üç ayı içinde harp veya vazife malullüğü aylığı bağlananlar ile bu kapsamda olup aylık bağlanan hak sahiplerine, maluliyet derece ve göstergelerine göre ilave ödeme yapıldığı hatırlatılarak "5510 sayılı Kanunun 4/1-(a) (SSK), 4/1-(b) (Bağ-Kur) ve 4/1-(c) (Emekli Sandığı) kapsamında aylık almakta olan 59 bin 115 kişiye ödeme yapılacak olup toplam ödeme tutarı 562,6 milyon Türk Lirası'dır. 9 bin 541,05 Türk Lirası ile 17 bin 347,36 Türk Lirası arasında değişen 2022 senesi ek ödeme tutarları hak sahiplerinin banka ve PTT şubelerindeki hesaplarına gönderilerek ödemeye 27 Ocak 2023 Cuma günü başlanacaktır" ifadeleri kullanıldı.

10 bin ehliyet iade edilecek! Hangi trafik cezaları af kapsamında?

Uber Kurye hizmeti, İstanbul’da kullanıma sunuldu!

Fark hesaplandı! Maaşları 22 bin 921 TL'ye yükselecek! İşte o meslek grupları...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön