01 / 05 / 2024

Memura dev zam! İşte yeni maaşlar

Memura dev zam! İşte yeni maaşlar

En düşük emekli maaşı düzenlemesi ve kamu işçisine yüzde 45’lik zam sonrası milyonlarca memurun gözü Ankara’dan gelecek açıklamalara dönmüştü. Memurlar için büyük bir zam yapılacağı açıklanmıştı.



Memur zammı Temmuz 2023 için son 2 enflasyon verisi var. Nisan ayı enflasyonunun açıklanmasının ardından memur ve memur emeklisi için 4 aylık zam oranı enflasyon farkı dahil yüzde 13,08 olarak paylaşıldı.

Ancak memur sendikası en düşük emekli maaşının 7500, kamu işçisinin ise 15 bin TL’ye yükseltilmesinin ardından Temmuz ayı öncesi zam talebi geldi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan HAK-İŞ Genel Kurulu’nda milyonlarca kişinin merak ettiği konularda önemli açıklamalar yaptı.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön