30 / 04 / 2024

Memurları sevindirecek gelişme! 100 bin liraya çıkıyor

Memurları sevindirecek gelişme! 100 bin liraya çıkıyor

Bankalar emeklilerden sonra şimdi de memurlar için yarışında. Emekli maaş promosyonları gündemi uzun süredir meşgul ederken memur maaş promosyonları rekor seviyelere çıktı. Ancak maaşı daha yüksek olan kurumlarda promosyon anlaşmasının 100 bin lirayı bulabileceği belirtiliyor



Emekli maaş promosyonları sonrasında banka promosyonlarında yeni gelişmeler art arda geldi. Son 1 yılda emekli ve memur maaşlarında yüzde 80’i aşan maaş zammı ve enflasyonun etkisiyle bankalar promosyon rakamlarını güncellemişti. Emekli için ödenen tutar 10 bin liraya kadar çıkarken, bazı üniversite ve belediyelerde bu rakam 40 bin lirayı geçmişti.

Promosyon savaşlarından en karlı çıkan kesim memurlar olarak karşımıza çıktı. Anadolu Üniversitesi çalışanları için 41 bin 500 lira ve Adalet Bakanlığı personeli için ise 25 bin liralık promosyon ödemeleri diğer kurumları da hareketlendirdi. Maaşı daha yüksek olan kurumlarda promosyon anlaşmasının 100 bin lirayı bulabileceği belirtiliyor.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön