17 / 05 / 2024

Memurları sevindirecek gelişme! 100 bin liraya çıkıyor

Memurları sevindirecek gelişme! 100 bin liraya çıkıyor

Bankalar emeklilerden sonra şimdi de memurlar için yarışında. Emekli maaş promosyonları gündemi uzun süredir meşgul ederken memur maaş promosyonları rekor seviyelere çıktı. Ancak maaşı daha yüksek olan kurumlarda promosyon anlaşmasının 100 bin lirayı bulabileceği belirtiliyor



Bankaların, kamu kurum ve kuruluşlarında çalışanlar ile emeklilere verdiği banka promosyonlarında ulaşılan rakamlar vatandaşı sevindirdi. Milyonlarca memur ve emeklisinin yararlandığı banka promosyonlarında rekoru, şu ana kadar 41 bin 500 liralık promosyon ödemesi ile Anadolu Üniversitesi elinde bulundurmakta.

KURUMLAR PROMOSYONLARI TEK TEK AÇIKLADI

Anadolu Üniversitesi’nin 5 bin 500 personeli için 3 yıllığına imzaladığı anlaşma çerçevesinde her bir personeline 41 bin 500 lira verilmesi kararlaştırılırken, diğer pek çok kurum ve kuruluşta da benzer rakamlara imza atılıyor. Yapılan promosyon anlaşmaları çerçevesince Eskişehir Osman Gazi Üniversitesi personeline 31 bin 100 lira, Eskişehir Sağlık Müdürlüğü bünyesindeki personele 36 bin lira, Bingöl Özel İdaresi personeline 23 bin 875 lira, Edirne Keşan Milli Eğitim Müdürlüğü çalışanlarına 25 bin 250 TL, Ağrı İl Milli Eğitim Müdürlüğü çalışanlarına 21 bin 950, Saruhanlı Belediyesi personeline 19 bin 50, Adalet Bakanlığı personeline 3 yıllık taahhüt karşılığında 25 bin lira ödenecek. Gaziantep Üniversitesi çalışanlarına 4 yıllığına kişi başı 35 bin, Şanlıurfa Harran Üniversitesi’nde görev yapan personele 37 bin 250, Elazığ İl Sağlık Müdürlüğü personeline 19 bin 205 lira promosyon verilecek.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön