11 / 05 / 2024

Merkez Bankası Başkanı Hafize Gaye Erkan’dan kritik dolar açıklaması geldi!

Merkez Bankası Başkanı Hafize Gaye Erkan’dan kritik dolar açıklaması geldi!

TCMB Başkanı Hafize Gaye Erkan, yeni dönemde para politikasıyla ilgili önemli açıkmalar yaparak, Dolar kurunu baskılamak adına döviz satışı yapılmayacağına vurgu yaptı. 



HAZİNE VE MALİYE BAKANI'NDAN ÖNEMLİ AÇIKLAMA!

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek geçen hafta yapmış olduğu açıklamada TCMB rezervlerindeki artışa dikkat çekti. Bunun döviz satışının sonlandırıldığını teyit ettiğini dile getirdi. 

Bununla baraber geçen hafta TCMB’nin net uluslararası rezervlerinde haftalık 8,5 milyar dolar artış görülürken bu artış, tarihin en yüksek haftalık artışı olarak kaydedildi.

Merkez Bankası Başkanı Hafize Gaye Erkan’dan kritik dolar açıklaması geldi!

DÖVİZ KURLARINDA SON DAKİKA! 4 TEMMUZ 2023 

Milyonlarca kişi döviz kurlarını yakından takip ediyor.  Merkez Bankası faiz kararı sonrası rekor üstüne rekor kıran döviz kurları yatırımcılar ve dolar ve euro olıp satmak isteyen vatandaşlar tafından merak ediliyor.

Merkez Bankası Başkanı Hafize Gaye Erkan’dan kritik dolar açıklaması geldi!

Döviz kurlarında son duruma bakıldığında dolar/TL, bugün yüzde 1,14 yükselişle 26 seviyesinde işlem görmeye devam ediyor. Euro/TL, yüzde 1 oranında artışla 28,4 seviyesinde ve son 4 günlük düşüşün ardından haftaya yükselişle başlayan gram altın, yüzde 1,8 değer artışıyla 1.603 TL’den alıcı buluyor. 

Euro dolar paritesi saat 13:51 itiabariyle 1,0897 bandında. Dolar endeksi ise yüzde 0,024 düşüşle 102,635 seviyesinde değerlendiyor.

'Dolar nereye gram altın oraya' diyen İslam Memiş gram altının geleceği yeni rakamı açıkladı! 

Dolar arttıkça fakirleşiyoruz! Dış borçta 1 aylık kur farkı yükü 2,8 trilyon lira!

Dolarda dananın kuyruğu 21 gün sonra kopuyor! Amerika Merkez Bankası'ndan ilk sinyal geldi! Doları olanlar hazır olun

Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön