27 / 04 / 2024

Merve Ateş Küreç, Aşçıoğlu’nun Kurumsal İletişim ve Pazarlama Müdürü oldu!

Merve Ateş Küreç, Aşçıoğlu’nun Kurumsal İletişim ve Pazarlama Müdürü oldu!

Gayrimenkul sektöründe 55 senedir kaliteli ve konforlu yaşam alanlarının markası olan Aşçıoğlu’nun Kurumsal İletişim ve Pazarlama Müdürü Merve Ateş Küreç oldu...



Zeytinburnu Selenium Park projesinde satışlar devam ediyor


Gayrimenkul sektöründe 54 senedir kaliteli ve konforlu projeler hayata geçiren Aşçıoğlu, yeni projesinde satışlarına devam ediyor. 

Aşçıoğlu’nun en yeni projeleri arasında yer alan Zeytinburnu Selenium Park projesinde satış süreci devam ediyor.

“Tarihin huzurunda derin bir nefes” sloganıyla görücüye çıkan Aşçıoğlu Selenium Park projesinde  2 oda 1 salondan, 5,5 oda 1 salona kadar farklı konut tipleri yer alıyor.

Teslimlerin 2023 yılının Ağustos ayında yapılması planlanan Selenium Park projesinde yer alan konutların alanları 112 metrekare ile 352 metrekareye arasında farklılık gösteriyor. Projede toplam 196 adet bağımsız birim bulunuyor.

Merve Ateş Küreç, Aşçıoğlu’nun Kurumsal İletişim ve Pazarlama Müdürü oldu!

Sosyal alanlarıyla göz dolduran Selenium Park Zeytinburnu projesinde sauna, kapalı havuz, kapalı çocuk oyun odası, buhar odası, özel sinema odası,  fitness salonu, Türk hamamı, açık çocuk oyun alanı, masaj odası, yürüyüş ve koşu parkurları bulunuyor.

“Tarihin huzurunda derin bir nefes” sloganıyla yatırımcılarını bekleyen Zeytinburnu Selenium Park projesi, Avrasya Tüneli ve D-100 karayoluna yakınlığıyla da öne çıkıyor.
 

Aşçıoğlu Selenium Park'ta lansman avantajları! İşte Zeytinburnu Selenium Park fiyat listesi!

Selenium Park Metaverse dünyasında: Tek tapu çift mülkiyet!

Selenium Park'ın yeni reklam filminde 'En Güvenli Liman Konut' çağrısı!

Selenium Park satışta! Yeni proje!


Geri Dön