02 / 05 / 2024

Mesa Çengelköy Bosphorus’ta yaşam başladı! ‘Hemen teslim’ 120 ay vade ile aylık 1,49 faizli kredi imkanı!

Mesa Çengelköy Bosphorus’ta yaşam başladı! ‘Hemen teslim’ 120 ay vade ile aylık 1,49 faizli kredi imkanı!

Çengelköy’de muhteşem Boğaz manzarası ile dikkat çeken Mesa Çengelköy Bosphorus’ta yaşamın başladığı bildirildi. 15 bin metrekarelik alana inşa edilen projenin yarısı yeşil alana ayrılırken, yatay mimarinin hakim olduğu projede çevreye uyumlu 4 blok ve 54 daire yer alıyor.



120 AY VADE, YÜZDE 1,49 FAİZ

Mesa Çengelköy Bosphorus projesinden konut sahibi olmak isteyenlere ‘hemen teslim’ seçeneği de sunuluyor. Hemen teslim imkanına sahip sınırlı sayıdaki dairelerden almak isteyenler dilerse banka kredisi imkanından da yararlanıyor. Buna göre banka kredili satışlarda 120 aya kadar uzanan vade ve aylık yüzde 1,49 faiz oranından kredi fırsatı sunuluyor.

PROJENİN YARISI YEŞİL ALAN

Mesa Çengelköy Bosphorus projesi yaklaşık 15 bin metrekarelik bir alan üzerinde inşa edilmiş durumda. Projenin yarısı yeşil alana ayrılırken, konutlar ise doğa ve çevreye uyumlu 4 blok ve 54 daireden meydana geliyor. Konutların büyüklükleri 120 metrekare ile 267 metrekare arasında farklılık gösteriyor. Çeşitli konut tiplerinin yer aldığı Çengelköy Bosphorus projesi, müşterilerine 3+1’den 6+2’ye kadar kalabalık ailelerin de gereksinimlerini rahatça karşılayabilecekleri yaşam alanları sunuyor.


Geri Dön