16 / 05 / 2024

Metin Burma: Atakum'da hizmet konusunda iddialıyım!

Metin Burma: Atakum'da hizmet konusunda iddialıyım!

Atakum Belediye Başkanı Burma, şuan belediyeye bağlı 28 mahalle olduğunu belirterek hizmet konusun-da iddialı olduğunu belirtti. Burma, "Kim hizmetlerim için 'memnun değilim' derse bize oy vermesin" dedi



Seçim gezilerini sürdüren Atakum Belediye Başkanı Metin Burma, Çamlıyazı, Kara Oyumca ve Yukarı Aksu köylerini ziyaret etti. Atakum Belediye Başkanı Metin Burma, ilçede yaşanan gelişimi birilerinin görmezden geldiğini söyledi. İlçenin sürekli göç aldığına ilçeye 45 bin kişinin göç ettiğine dikkat çeken Başkan Burma, "Bu rakam iki. Havza üstüne bir de Kavak büyüklüğünde yerleşim demektir. O kadar çok hizmet demektir. Allah'a şükür biz bunu başardık." dedi. 

Başkan Burma sözlerini şöyle sürdürdü: "Atakum merkezden Taflan'a kadar elimizin, gücümüzün uzanmadığı yer kalmadı. 

Eksikliklerimiz yok mu? Elbette ki vardır ama yaptıklarımız da ortadadır ve halk tarafından takdir edilmektedir. Çevre yolu sayesinde kentimiz güneye ve yukarılara doğru gelişecektir. 10 yıl içinde bu üst bölgelerde çok değer kazanacaktır. Bunun için imar planının yapılması gerekiyor. 

Merak etmeyin onu da ben yapacağım." 


'MEMNUN DEĞİLSENİZ OY VERMEYİN'


Köylerin seçimlerden sonra mahalle olarak belediyeye bağlanacağını bildiren Burma. "Buralarda Büyükşehir Belediyemizin de, bizim de görevlerimiz olacaktır. Ben üzerime ne düşüyorsa yaparım. Büyükşehirle olan ilişkilerinizde de size yardımcı olurum. Şu an belediyeye bağlı 28 mahallenin 28 muhtarı var. 

Bunlardan biri bile benim yaptığım hizmetlerden 'memnun değilim' derse bana oy vermeyin." 


Hedef Halk


Geri Dön