05 / 05 / 2024

METKAP'ta ön satışlar başladı: Akyapı'dan plastik ve metal kaplama sektörüne özel sanayi sitesi!

METKAP'ta ön satışlar başladı: Akyapı'dan plastik ve metal kaplama sektörüne özel sanayi sitesi!

Gayrimenkul sektöründe 24 yılı geride bırakan Akyapı, yeni sanayi sitesi projesi için düğmeye bastı. İşte kendi içerisinde bulunan arıtma tesisi de bulunan sanayi sitesi ile ilgili merak edilen detaylar...



8 METRE KADAR KAT YÜKSEKLİĞİYLE DİKKAT ÇEKİYOR

Ön satış avantajlarının başladığı METKAP, yaklaşık olarak 18 bin metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçiriliyor. Projenin inşaat alanı 74 bin 845 metrekare olarak belirlenirken, toplamda 137 imalathaneye ev sahipliği yapıyor. 

Söz konusu imalathanelerde farklı metrekare ihtiyaçlarına yanıt verecek nitelikte, 14 bin metrekareye kadar birleştirilebilme özelliği herkese uygun olacabilecek büyüklükte metrekareler sunuluyor. Konu ile ilgili olarak aktarılan detaylara göre, imalathanelerin kat yükseklikleri ise 6.5 metre ile 8 metre arasında farklılık gösteriyor. Söz konusu projede metrekare fiyatları KDV dahil 26 bin 500 TL'den başlangıç gösteriyor.

MYTH Mimarlık'ın tasarladığı proje, iki bloktan meydana geliyor ve söz konusu bu iki blok birbirlerine sirkülasyon sistemi ile bağlanıyor. Aktarılan proje detaylarına göre, araçlara da bu sirkülasyon sistemiyle imalathanenin yer aldığı  tüm katlarda kesintisiz dolaşım imkanı sunuluyor ve her kata müstakil tır girişi sağlanıyor.

Projede bulunan her iki blok da bodrum katları dahil toplamda 5 kat ile tahsisli teknik alanlar ve otopark alanları için ayrılmış olan teras kattan meydana geliyor. Proje kapsamında yer alan her imalathane için hususi ve misafir otoparkı imkanı da sağlanıyor.

Söz konusu projede bulunan  her imalathanede doğalgaz girişine yer verilirken, projede metrekare başına da 250 watt enerji gücü de sağlanıyor. Rezerv trafo alanlarının hazır bulunduğu projede ayrıca metal ve plastik kaplamacılar sektörünün ihtiyacı olan, kimyasal karışımlı sulara dayanıklı zemin izolasyon sistemi de sağlanmış oluyor.

METKAP ta ön satışlar başladı: Akyapı dan plastik ve metal kaplama sektörüne özel sanayi sitesi!

LOKASYONUYLA DA DİKKAT ÇEKİYOR

Söz konusu proje TEM Otoyolu’na 10 dakika, E5 Karayolu’na 12 dakikalık, Kuzey Marmara Otoyolu bağlantı yolu’na 5 dakikalık uzaklıkta yükseliyor. Lokasyonuyla dikkat çeken proje, Yavuz Sultan Selim Köprüsü, İstanbul Havalimanı ve Ambarlı Limanı’na da 30 dakikalık mesafede bulunuyor.

Ülkemizin sanayi ve yatırım alanında en hızlı gelişen ilçeleri arasında yer alan Arnavutköy-Hadımköy’de hayata geçirilen proje, sanayi merkezi  imarlı bölgede bulunma avantajıyla da metal ve plastik kaplama sektörü işletmecilerine bol kazanç imkanı sağlıyor.

Web: metkap.com.tr
Telefon: 444 25 14

Limonlu Bahçe Konakları fiyatlarıyla nefes aldırıyor!

Konut güvenli liman olduğunu ispatladı!

Akyapı'dan 3 yeni proje geliyor!

Editörün Notu: Bu haber 7 Nisan 2022 tarihinde saat 12.35'te yazılmıştır. An itibariyle dolar kuru 14 lira 80 kuruş, euro 16 lira 29 kuruş, altının gramı ise 918 lira 75 kuruş değerinde.


Geri Dön