30 / 04 / 2024

Metropol İstanbul fiyat!

Metropol İstanbul fiyat!

Firma: Varyap ve Gap İnşaat

Proje: Metropol İstanbul

Metropol İstanbul fiyat listesi 357 bin liradan başlayarak değişiklik gösteriyor. Varyap ve Gap İnşaat projesi Ataşehir Metropol İstanbul'da daire teslimlerinin 2014 yılının Aralık ayında yapılması planlanıyor...




İstanbul Anadolu yakasında 1.5 milyar liralık yatırımla yükselen  Metropol İstanbul  Evleri  Varyap ve Gap İnşaat  tarafından hayata geçiriliyor. 250 metre yüksekliğe sahip olan Metropol İstanbul fiyat bilgisinden önce projenin ayrıntıları şu şekilde;


Ataşehir Metropol İstanbul projesi 800 bin metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor. 3 blok olarak inşa edilen Metropol İstanbul Ataşehir projesinde stüdyo daire, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon daire tipleri sunuluyor.


Metropol İstanbul fiyat listesi 357 bin liradan başlangıç gösteriliyor. Ataşehir Metropol satış ofisi ile 444 82 92 telefon numarasını arayarak, proje hakkında bilgi alabilirsiniz.


Ataşehir Metropol İstanbul projesinde alışveriş alanları, kapalı otopark, fitness merkezi, sauna, buhar odası, yüzme havuzu, dinlenme alanları gibi sosyal imkanlar bulunuyor. 


Ataşehir Metropol İstanbul teslim tarihi 2014 yılının Aralık ayı olarak belirtiliyor. Ataşehir Metropol ödeme koşulları kapsamında banka kredisi kullanılıyor. Metropol İstanbul projesinde konut ve ticari alanların yanısıra ofis alanları da bulunuyor. 


Metropol İstanbul fiyat!


Stüdyo daireler 357 bin lira,

1+1 daireler 453 bin lira, 

2+1 daireler 863 bin lira, 

3+1 daireler 1 milyon 358 bin lira,

4+1 daireler 1 milyon 596 bin liradan başlıyor.


Ataşehir Metropol projesi nerede?

Ataşehir Metropol projesi adres : Atatürk Mahallesi Ataşehir Bulvarı Ata Blokları karşısı Ataşehir


Ataşehir Metropol iletişim bilgileri

Telefon: 444 82 92

Web adresi: www.metropolistanbul.com

Gülcihan YELKENCİ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön