20 / 05 / 2024

Mevduat faizlerinde rüzgar tersine döndü! O bankada oranlar yüzde 57'den yüzde 53'e geriledi!

Mevduat faizlerinde rüzgar tersine döndü! O bankada oranlar yüzde 57'den yüzde 53'e geriledi!

Yatırımcıların gözdesi mevduat faizlerinde rüzgar tersine döndü. 32 gün vadeli  olan oranlar yüzde 53'e geriledi.




Son aylarda artan faiz oranları ile beraber risk almak istemeyenlerin en çok tercih ettiği yatırım araçları mevduat faizleri olmuştu. 

Son haftalarda yaşanan yükselişlerle 1-3 aylık mevduatta yüzde 68,9'u bile gören faizlerde düşmeye başladı. Merkez Bankası tarafından açıklanan haftalık para ve banka istatistiklerine göre, 1-3 aylık mevduat faizi yüzde 68,9'dan yüzde 68,1'e indi.

Çevirmen Berna Gülpınar X sosyal medya hesabı https://twitter.com/berna_gulpinar üzerinden yaptığı paylaşımda 32 gün vadeli aylık mevduat faizlerinin Akbank'ta yüzde 53'e gerilediğini belirterek geçen hafta yüzde 57 olduğunu söyledi.

Berna Gülpınar'ın paylaşımı şu şekilde:

32 gün vadeli aylık mevduat faizleri Akbank'ta yüzde 53'e gerilemiş. Geçen hafta yüzde 57 idi.

Berna Gülpınar'ın paylaşımına gelen yorumlar şu şekilde:

Ajda 22 ayar altın bilezik 10 gram ne kadar? 10 gram 22 ayar bilezik kaç lira? 22,14 ve 18 ayar altın bilezik fiyatları!

Ev sahiplerinden varlıklı kiracılara gelir transferi! 

TOKİ'den sudan ucuza konut fırsatı! 7 bin 540 TL taksitle 2+1 konut için başvurular başlıyor!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön