29 / 04 / 2024

MG yılın en büyük kampanyasını başlattı! Aralık ayına özel 0 faiz fırsatı!

MG yılın en büyük kampanyasını başlattı! Aralık ayına özel 0 faiz fırsatı!

Köklü İngiliz otomobil markası MG, yeni kampanyalar için düğmeye bastı. İşte MG'nin 0 faiz imkanı sunulan Aralık ayı kampanyası ile ilgili detaylar...



Türkiye’de Doğan Trend Otomotiv tarafından temsil edilen İngiliz otomobil markası MG yeni kampanyası için düğmeye bastı. Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre MG, Aralık ayında benzinli ZS, HS ve yüzde 100 elektrikli MG4, ZS EV modellerinde, birbirinden avantajlı kredi ve takas desteği seçenekleri ile dikkat çekiyor. 

Söz konusu kampanya ile ilgili olarak verilen detaylara göre Euro NCAP’ten 5 yıldız ile güvenliğini kanıtlamış, C-SUV segmentinin önde gelen modelleri arasında yer alan benzinli MG HS için ise hem Comfort hem Luxury donanım seviyelerinde 250 bin Tliraya 12 ay vadeli ve 0 faizli krediye ek, 100 bin lira da takas desteği sunuluyor. Ayrıca yine verilen bilgiler egöre MG HS Comfort 1 milyon 319 bin lira ve HS Luxury 1.459.000 TL’lik takas indirimli fiyatlarıyla da dikkat çekiyor.

MG yılın en büyük kampanyasını başlattı! Aralık ayına özel 0 faiz fırsatı!

Paylaşılan detaylara göre özgün tasarımı, yüksek donanımı ve geniş yaşam alanıyla konfordan çok daha fazlasını sunan benzinli MG ZS Luxury Plus modelinde; 200 bin lira için 12 ay vade ve 0 faizli kredi imkânına ek olarak 80 bin liralık takas desteği de sağlanıyor. 

MG ZS Comfort manuel şanzımanlı versiyonunda da 200 bin lira için 12 ay vade ve 0 faizli kredi imkânına ek, 40 bin liralık takas desteği imkânı da sunuluyor. MG ZS benzinli modelinin tavsiye edilmiş olan takas indirimli fiyatları, Comfort donanımıyla 939 bin lira, Luxury Plus donanımıyla da 1 milyon 159 bin lira olarak dikkat çekiyor. 

MG yılın en büyük kampanyasını başlattı! Aralık ayına özel 0 faiz fırsatı!

Aktarılan detaylara göre Avrupa’da sınıfının en çok satılan elektrikli otomobilleri arasında yer alan MG4 Electric modelinin Comfort ve Luxury donanımlı versiyonları da; 200 bin lira için 12 ay vade ve 0 faizli kredi olanağına ek, Comfort donanımlı versiyonda 80 bin lira, Luxury donanımlı versiyonda da 60 bin lira takas desteğiyle tercih edilebiliyor. MG4 Electric, Comfort donanımında 1 milyon 259 bin lira, Luxury donanımındaysa 1 milyon 509 bin liralık, tavsiye edilen takas indirimli fiyatlar ile satın alınabiliyor. 

Ayrıca 591 km WLTP şehir içi mezili ile yüzde 100 elektrikli MG ZS EV satın almayı düşünenler de 200 bin lira için 12 ay vade ve 0 faizli kredi olanağından ya da 40 bin lira takas desteğinden yararlanabiliyor. Yüzde 100 elektrikli MG ZS EV Luxury 1 milyon 659 bin liralık takas indirimli fiyatları ile dikkat çekiyor.

Türkiye pazarına girdiği ilk günden beri hedeflerini büyüterek ilerlemeye devam eden MG’de bu yılın aralık ayına özel takas destekleri, kredi ayrıcalıkları ile beraber kullanılabiliyor. 2023 yılının en avantajlı kampanyalarını başlatmış olan markanın aralık ayında da yüksek satış başarısı elde etmesi bekleniyor.
 

 

En ucuz sıfır otomobil fiyatları belli oldu! İşte herkesin merak ettiği o liste...

Toyota'nın en ucuz elektriklisi SUV modeli satış rekoru kıracak...

Kasım ayında en çok satılan otomobil markaları açıklandı


Geri Dön