09 / 05 / 2024

Migros'ta balık mevsimi başladı

Migros'ta balık mevsimi başladı

Sürdürülebilir balıkçılığa destek veren Migros reyonlarını da yeniledi. Sağlıklı balığı daha iyi fiyatlarla Migros'tan almanız mümkün.



Sağlıklı balık sloganı ile yola çıkan Migros'tan bugün bir açıklama yapıldı. Açıklama Migros Ticaret AŞ Pazarlama'nın İcra Kurulu Üyelerinden Ekmel Baydur'dan geldi. Baydur, sürdürülebilir balıkçılığı destekleyeceklerini, üreticiye verdikleri destekle balıkçılık sektörünün yanında olduklarını söyledi.

Migros artık balıkçı teknelerinden sağladığı ürünleri reyonlarına taşıyarak müşteriye sunuyor.

Yani Migros müşterinin yerine hale gidiyor ya da direkt balıkçı teknelerinden ürünleri Migros magazalarına taşıyarak müşteriye sunuyor. Ürünlerin taze v bol olması sağlanıyor. Migros yeni uygulaması ile deniz ürünlerinde de iddialı olduğunu ortaya koyuyor.

Migros ta balık mevsimi başladı

Migros'ta deniz ürünleri bol çeşit uygun fiyat1 Eylül itibari ile balıkta av yasağı bitti ve Migros'ta da balık çeşitliliği 5 katına çıkarıldı. Mevsimine göre reyonlardaki balık çeşitlerinin 5 katına çıkacağı aktarılan açıklamada, Migros, 1 Eylül’de balık yasağının bitmesiyle birlikte balık operasyonlarına hız veriyor. Mersin, Antalya, İzmir, İstanbul, Migros 7 ilden alım yapmaya başladı. Migros 150 mağazasında günde 15 ton deniz ürününün satışını yapıyor.
 


Geri Dön